Kirk Douglas igazi fenegyerek – 102 évesen is kempingezik

 

Bár a legenda tavaly óta csak kerekesszékkel tud közlekedni, ez azonban nem veszi el a kedvét egy kis hátsó kerti sátrazástól.

Családja számára a legnagyobb inspiráció, ahogy a világ is csodálkozva figyeli a színészlegendát, Kirk Doudlast, aki korát meghazudtolva éli a 102 évesek nyugodalmas, de minimálisan még kalandos életét.

Unokája, Cameron Douglas a minap egy sátrazós képet osztott meg nagyapjáról, ami annak ellenére is bejárta az internetet, hogy az eredeti valamilyen oknál fogva törlésre került. Még ha a kempingezés csak a hátsó kertben is zajlott, és ha a hálózsákot Kirk gerinckímélő hordozható ágyra cserélte, akkor is megérdemli, hogy megemeljük előtte a kalapunkat.

“Ez a hihetetlen férfi, az én Nagypapim megannyi szempontból inspiráló. 102 évesen kempingezik!” – írta Cameron Instagramján, mely képeket a Dailymail saját oldalán tovább osztotta.

Kirk Douglas tavaly decemberben ünnepelte 102. születésnapján 99 éves feleségével, Anne Buydensszel, és persze fia, Michael Douslas családjával. Kirk Douglas 1989 óta pacemakerrel él, néhány évvel ezelőtt súlyos szélütést kapott, tavaly aztán végleg kerekesszékbe kényszerült. A mai napig nem vonult teljesen vissza a nyilvánosság elől, tavaly a Golden Globe-gálán is tiszteletét tette.