Sorozatot kap Sólyomszem, ráadásul Jeremy Renner főszereplésével

 

A Disney-nek hála egy ideig még nem kell elbúcsúznunk az összes Bosszúállótól.

A Disney+ streaming szolgáltató elképesztő tartalommal készül a Marvel univerzum rajongóinak, ugyanis ott debütál Sólyomszem sorozata, melyből kiderül, hogyan adja át a stafétát Kate Bishopnak. Miután Clint Barton felveszi a Ronin nevet (ezen karakterként láthatjuk majd a Bosszúállók: Végjátékban), Kate hívja magát Sólyomszemnek, aki a képregényekben az úgynevezett Fiatal Bosszúállók szövetség tagja.

Jeremy Renner (Fotó: Getty Images/Kevin Mazur)

Jeremy Renner (Fotó: Getty Images/Kevin Mazur)

Ami pedig a főszerepet illeti, nagy meglepetés, hogy Clintet az eredeti színész, Jeremy Renner alakítja majd, a produceri feladatokat pedig a Marvel studió Kevin Feige-re bízta. A Variety információi szerint limitált szériáról van szó, mely vélhetően hat vagy nyolc részből áll majd, de óriási költségvetés áll rendelkezésre Sólyomszem történetének kibontására, így vélhetően képi világban nem lehet majd nagyon érezni a különbséget a Marvel-filmekhez képest.

A Disney korábban már bejelentette, hogy Loki is saját sorozatot kap, méghozzá szintén az eredeti színész, Tom Hiddleston főszereplésével, ahogyan Elizabeth Olsen, azaz Skarlátboszorkány is, sőt Sebastian Stan (A Tél katonája) és Anthony Mackie (Sólyom) is közös produkcióban szerepel majd.