Justin Bieber és felesége nyilvános helyen veszekedtek

 

A helyszín éppen egy Laguna Beach-i park volt.

A kaliforniai Laguna Beach egyik parkjában adott egy mai korra értelmezhető ízelítőt Ingmar Bergman klasszikusából, a Jelenetek egy házasságból című világhírű filmből Justin Bieber és felesége, Hailey Baldwin.

Ez a cikk akár lehetne cinikus is, de azért nem tesszük azzá, mert valahol nagyon is emberi az a természetesség, mellyel ez a két fiatal celeb meg sem próbálja a négy fal közé szorítani párkapcsolati összetűzéseiket. A lenyalt hajjal, borostásan a telefonját nyomkodó Bieber simán kiment a parkba egy shortban és egy kapucnis pulcsiban, míg felesége mintha épp kiszökött volna egy piláteszóráról a cicanadrágjában és a sport topjában.

A fotók tanúsága szerint Hailey valamit nagyon magyarázott Justinnak, de a heves gesztikulálások alapján talán helytállóbb, ha azt írjuk: leordította a fejét. Egy pszichológiai elemzést is megérne, mennyire tipikusan hány fittyet kedvesére az énekes, ahogyan közben elveszik saját telefonjában.

Nem tudni, mi volt a kiváltó ok, de az utóbbi időben sokat olvashattunk Bieber állítólagos depressziójáról, ami, mint tudható, mindkét felet megviselheti egy kapcsolaton belül.