Ez lehet Meghan hercegné és Harry herceg első gyermekének a neve

 

Nagy rá az esély, hogy a fogadóirodák tippje között ott lesz a befutó.

Már tényleg csak néhány hét, és világra jön Meghan hercegné és Harry herceg első csemetéje, akinek egyelőre még a nemét sem lehet hivatalosan tudni. Bár az Amerikában tartott babaváróbuliján állítólag barátainak elárulta, hogy kisfia lesz, ezt azért továbbra is érdemes fenntartásokkal kezelni.

Harry herceg és Meghan hercegné (Fotó: Getty Images/EPA/Yui Mok / POOL)

Harry herceg és Meghan hercegné (Fotó: Getty Images/EPA/Yui Mok / POOL)

Ami pedig a neveket illeti, ott még nehezebb megtippelni a befutót, bár a Fitzdares fogadóirodának megvannak a favoritjai. A fiúneveknél a top ötben a Nicholasnak, az Albertnek, a Philipnek, az Arthurnak és az Alexandernek jutott hely, míg a lánynevek közül esélyes lehet az Eleanor, az Isabella, a Mary, a Victoria és az Alice.

Bár Meghan elvileg áprilisra várja a picit, egyelőre nem úgy tűnik, hogy a nyilvános szerepléseinek a számát csökkenteni szeretné. Szinte hetente látni egy-egy hivatalos eseményen, legutóbb a Nemzetközösség napja alakalmából vett részt a Westminsteri apátságnál tartott megemlékezésen. Az eseményen egyébként végre ismét együtt láthattuk a kismamát és Katalin hercegnét, akik kicsit sem tűntek úgy, mintha haragban lennének, holott állítólag ez, vagy legalábbis ez volt a helyzet.

Egyáltalán nem volt közöttük fagyos a levegő (Fotó: GWPA Pool)etty Images/

Egyáltalán nem volt közöttük fagyos a levegő (Fotó: GWPA Pool)etty Images/