Keith Flint halála előtt elhidegült feleségét szerette volna újra látni

 

A depressziós sztár úgy érezte, mindenét elvesztette.

A hétfőn tragikus hirtelenséggel elhunyt Keith Flint, a The Prodigy énekese öngyilkossága előtt DJ feleségét, Mayumi Kait próbálta rávenni arra, hogy béküljenek ki. A pár a The Sun magazin értesülései szerint tavaly szakított egymással, az ex pedig minden holmiját elvitte még decemberben.

“Mayumi nem változtatta meg a döntését, és kijelentette, hogy el kell adni 15. századi essexi farmjukat” – nyilatkozta a lap forrása, aki szerint a depresszióra egyébként is hajlamos Keith emiatt dönthetett úgy, hogy önkezével vet véget az életének.

Flintről kedden napvilágot láttak az utolsó lesifotók, melyek néhány órával halála előtt készültek csupán egy étteremben. Az énekes szombaton edzőjével ebédelt, akitől állítólag engedélyt kért, hogy kivételesen beiktathasson diétájába néhány üveg sört.

Keith Flint (Fotó: MTI/EPA/Hugo Maire)

Keith Flint (Fotó: MTI/EPA/Hugo Maire)

Az étterem vendégei szerint Keith nem tűnt lehangoltnak, többen is hallották, hogy a kandalló mellett ülve azzal viccelődik, hogy ismét tűzgyújtó lesz-e, utalva, a The Prodigy slágerére, a Firestarterre.

Az énekest hétfőn találták holtan otthonában, az essexi Dunmow-ban. Az együttes hivatalos Instagram-oldalán közölte: “A hír igaz. Alig hisszük el, de testvérünk, Keith önkezével vetett véget életének a hétvégén”.