Jamie Foxx és Katie Holmes már nem egy pár többé

 

Ősszel még az esküvőjüket tervezték. Vajon mi történhetett?

Hogy pontosan mikor, azt egyelőre nem tudni, de Jamie Foxx legfrissebb nyilatkozata szerint ő és Katie Holmes szakított. A színész hétfő reggelig járta az Oscar utáni afterpartikat, az Entertainment Studios fogadásán például beszédet is mondott, mely egyébként a Los Angeles-i Gyermekkórház javára gyűjtött pénzt.

Katie Holmes és Jamie Foxx (Fotó: Getty Images)

Katie Holmes és Jamie Foxx (Fotó: Getty Images)

A Us Weeklynek nyilatkozó vendég szerint Jamie házaspárokról és egyedülálló szülőkről beszélt, majd egyszer csak elejtette a hírt a mondandója közepén, magát úgy definiálva, mint szingli férfi.

Még aznap este Jamiet nem mással, mint a Gossip Girl szépségével, Jessica Szohrral látták, mindketten részt vettek a Mercedes-Benz, a Vanity Fair és Beyoncé és Jay-Z buliján.

A hír már csak azért is meglepő, mert ősszel a bennfentesek arról nyilatkoztak, hogy Katie és Jamie hamarosan Párizsban házasodik össze. A pár állítólag 2013 óta volt együtt, kapcsolatukat azonban azért óvták annyira a nyilvánosságtól, mert Katie és Tom Cruise válásában volt egy titkos 4 éves záradék, mely szerint a színésznő nem mutatkozhatott új férfival.