Marvel kapitány a való életben is bámulatos - még erre is képes Brie Larson

 

A színésznő hihetetlen képességekre tett szert, miközben szerepére készült.

Hosszú út vezetett el odáig, hogy a Brie Larsont teljes “menetfelszerelésben” láthassuk, két évnyi várakozás után tavaly ősszel mutatták be az első fotókat Carol Danvers pilótanőről, a megfilmesített Marvel univerzum legújabb hősnőjéről. A Larsonnal készülő Marvel Kapitány lesz jövőre a stúdió zászlóshajója, melyhez a színésznőnek komoly életmódváltásra volt szüksége.

Brie az Ellen show-ban ismerte el, hogy korábban az a fajta lány volt, aki a vizes palackot is a férfiakkal nyittatta ki, kilenc hónapnyi, szó szerint kínzó edzés után azonban elképesztő képességekre tett szert.

Na, nem olyanokra, mint a filmbéli karaktere, de a kalapunkat így is megemeljük előtte. A színésznő ma már 102 kilós súlyt is ki tud emelni, valamint egy terepjárót is fel tud tolni az emelkedőn.

“Azt mondtam a tréneremnek, hogy ha Marvel kapitány el tud mozdítani egy bolygót, én akkor fogom felkészültnek érezni magam, ha el tudom tolni az autódat” – mesélte a színésznő, aki végül teljesítette a küldetését, melyről egyébként videó is készült.

A forgatókönyvet többek között Nicole Perlman és Meg LeFauve írta, a rendezői székekben pedig Anna Boden, és Ryan Fleck ül. A Marvel Kapitány 2019. március 8-án debütál az amerikai mozikban.