Chris Hemsworth majdnem felhagyott a színészettel - egy szívet melengető ok tartotta vissza

 

A színész jót szeretett volna tenni, a sors pedig akkor szólt közbe, amikor már majdnem feladta.

A Men’s Health magazin februári címlapján pózol Chris Hemsworth, a Thor és a Vadász és a Jégkirálynő sztárja, aki szépen kidolgozott izmainak bemutatása mellett, őszintén meg is nyílt az interjúban.

Mint kiderült, Chris komolyan fontolgatta, hogy felhagy a színészettel, egy dolog azonban tovább hajtotta:

“Mindig is játszani akartam, amikor pedig fizetésem is lett a színészkedésből, másra sem vágytam, minthogy kifizethessem a szüleim házának hitelét. Egyszer megkérdeztem apámat, mikorra fogják tudni kifizetni a tartozást, melyre ők azt felelték, hogy valószínűleg soha. Ezen változtatni akartam, így állandóan meghallgatásokra jártam. Aztán mentálisan eljutottam arra a pontra, amikor haza akartam menni Ausztráliába, de volt még egy utolsó meghallgatás, amire elmentem a szüleim kedvéért”.

Ez volt a Ház az erdő mélyén című 2012-es thriller, ami után Chris sorra kapta a szerepeket. Jött a Vörös hajnal, majd ő lett Thor.

Chris később óriási meglepetéssel készült a szüleinek, titokban tartotta a tervét, majd az egyik nap egyszerűen felhívta az édesapját, hogy ellenőrizze le a bankszámláját, melyen akkor már rajta volt egy akkora összeg, amiből minden kölcsönüket vissza tudták fizetni.

Chris Hemsworth szüleivel a Thor: Ragnarök premierjén. Fotó: Getty Images

Chris Hemsworth szüleivel a Thor: Ragnarök premierjén (Fotó: Getty Images)