Ellopták a Harry Potter sztárjának tárcáját, de csak egy dolgot szeretne visszakapni belőle

 

Matthew Lewis felhívást tett közzé Twitter oldalán, egy nagyon fontos tárgyat ugyanis a tárcájában tartott.

Matthew Lewis, aki a Harry Potter filmekben Neville Longbottomot alakította, igen sajnálatos eseményről számolt be közösségi oldalán, ellopták ugyanis a pénztárcáját.

Matthew Lewis és Angela Jones (Fotó: Getty Images)

Matthew Lewis és Angela Jones (Fotó: Getty Images)

A színész tavaly májusban vette feleségül kedvesét, Angela Jonest, az egyetlen dolog, amit pedig a tárcájából vissza szeretne kapni a sztár, az egy darab fém talizmán, amit párjától kapott.

“Ha te loptad el a tárcámat tegnap Kelet-Londonban, vagy csak te vagy az, aki megtalálta: a tárca a tiéd, tartsd meg, tied a pénz, a kártyák, az egész. De van egy gravírozott érme benne, amit a feleségemtől kaptam, ha azt elpostáznád a jogosítványomon lévő címre, az fer lenne” – olvasható Matt posztjában.

A Potter-rajongók azóta sorra osztják meg a bejegyzést, de néhány vicces komment is érkezett a felhíváshoz, és persze mind a filmekre utal.

via GIPHY

“Invito Matthew pénztárcája” – poénkodott az ismert varázsigével az egyik rajongó. Egy másik pedig Luna Lovegood szavait idézte: “A dolgok, amiket elvesztettünk visszatalálnak hozzánk, ha nem is mindig úgy, ahogy gondoljuk”.