Fergeteges híre van Katherine Schwarzeneggernek és Chris Prattnek

 

A házuknál letáborozott lesifotósok miatt a rajongókkal is megosztották életük fontos döntését.

Chris Pratt megnősül! A Jurassic World és A galaxis őrzői sztárja hétfő reggel egy megindító Instagram posztban jelentette be, hogy megkérte kedvese, Katherine Schwarzenegger kezét. A párt a hétvégén költözködés közben kapták lencsevégre, az összebútorozás mögött azonban ez a rajongók által már sejtett örömhír állt.

„Drága, Katherine, annyira boldoggá tettél azzal, hogy igent mondtál. Büszke vagyok rá, hogy félelem nélküli hittel élhetek veled. Készen állunk! Ezt a hírt addig titokban szerettük volna tartani, ameddig csak tudjuk, mivel azonban lesifotósok táboroztak le a házunk mögötti kis utcában, és mindent dokumentálnak, ha akarjuk, ha nem, átvesszük az irányítást ezzel a nyilatkozattal” – olvasható a bejegyzésben, melyhez csatolt képen a rajongók azt a méretes gyémántot is megcsodálhatják, amit Chris menyasszonya ujjára húzott.

Chris Prattel elég gyorsan történnek a dolgok mostanában. Egy éves sincs, hogy szétmentek a feleségével, Anna Farisszel, válásuk végére pedig tavaly októberben tettek pontot. Új kapcsolata a 29 éves Katherine Schwarzenegger pedig hét hónapja tart. Kerítőjüket Katherine édesanyja, Maria Shrivel játszotta, az viszont a mai napig nem derült ki, hogy Maria honnan ismerte a színészt.