Zac Efronnak a 91 éves nagypapája a legnagyobb rajongója

 

A születésnapi videó legaranyosabb része, amikor látszik, milyen fotók is díszítik a nagyszülői ház falát.

Zac Efron nagyon szereti a nagyszüleit, közeli kapcsolatot ápol velük, nagyrabecsülését feléjük pedig most rajongóinak is kifejezte egy megható posztban. Zac nagyapja nemrégiben ünnepelte 91. születésnapját, a köszöntésről készült videót pedig követőinek is megmutatta.

“Boldog 91. szülinapot az eredeti Efronnak, annak, aki lehetővé tette mindezt! A hadsereg után feleségül vette az én gyönyörű Dotty nagyimat, felnevelt három ifjabb Efront – köztük az egyik legjobb embert – az apámat. Amióta csak megszülettem, olyan dolgokra tanított, mint a mesélés, a nevetés, a síelés, megtanította, hogyan kell szeretni, és hogy keményen kell dolgozni. Tőle tanultam, hogy az élet szép dolgait értékelni kell, hogy épp úgy bánnak velem az emberek, ahogy én bánok velük, hogy minden napból hozzam ki a legtöbbet. Senkit sem ismerek, aki nálad jobban be tud ragyogni egy helyiséget, te vagy a mentorom, a példaképem, és a legjobb síző a családban. Szeretlek! ” – olvasható a megható posztban.

A megosztott videóban a születésnapi gyertyáját elfújó Efron nagypapa mögött jól látszik, hogy a fal tele van akasztgatva Zac fotóival, egyértelműen ő unokája legnagyobb rajongója.