Jim Carrey fülig szerelmes - megmutatta 22 évvel fiatalabb barátnőjét

 

A közös munka hozta össze a két színészt, a hétvégén pedig először debütáltak egy párként a nyilvánosság előtt.

A tavaly szeptemberben bemutatott Most nevess! című sorozat óriási sikert hozott a Showtime csatornának, a főszereplő Jim Carrey viszont nem csak egy Golden Globe-jelölést köszönhet a szériának, de a szerelem is ismételten rátalált.

Jim Carrey és Ginger Gonzaga (Fotó: Getty Images)

Jim Carrey és Ginger Gonzaga (Fotó: Getty Images)

Jim új kedvese nem más, mint a sorozat színésznője, Ginger Gonzaga, ők ketten pedig szombaton debütáltak egy párként a Showtime által rendezett Arany Glóbusz előbulin.

Később Carrey sajtósa hivatalosan is megerősítette a People magazinnak, hogy Jim és a nála 22 évvel fiatalabb Ginger egy párt alkot, amire tulajdonképpen szükség sem lett volna, hiszen a két színész láthatóan fülig szerelmesen vonult fel a vasárnapi Golden Globe vörös szőnyegén is.

Jim láthatóan nagyon boldog (Fotó: Getty Images)

Jim láthatóan nagyon boldog (Fotó: Getty Images)

Jimnek ez az első nyilvánosság előtt is felvállalt kapcsolata azóta, hogy előző kedvese, Cathriona White 2015-ben túladagolásban elhunyt. Carrey-t a hozzátartozók keresete alapján gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolták meg, mivel állítólag álnéven maga a színész szerzett gyógyszereket exének. Az ügyet tavaly februárban ejtette a bíróság