Cupido idén is szorgoskodott - hírességek, akik megtalálták a nagy Őt

 

Nem csak a szakítások éve volt 2018, sok kedvencünkre ismételten rátalált a szerelem.

Az elmúlt év is okozott néhány meglepetést, de hát nincs mit tenni, a szív szavára hallgatni kell! 2018-ban is benne volt a szerelem a levegőben, és ezt a sztárok is megérezték, több szingli kedvencünk is rátalált a nagy Ő-re.

Vannak köztük olyanok, akik barátokból lettek szeretők, másokat pedig egyszerűen csak egymáshoz vezérelt a végzet. A kérdés most már csak az, hogy mit hoz nekik 2018, remélhetőleg jövő ilyenkor is együtt készülnek majd a szilveszterre.

Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger

A Jurassic Park sármőre tavaly még nem sejtette, hogy Anna Faristől való válása után ismét felhőtlenül boldog lehet. Azonban hamar rátalált a szerelem, új kedvese pedig nem más, mint Arnold Schwarzenegger gyönyörű lánya.

Katherine és a színész hat hónapja van együtt, de egyes hírek szerint Pratt már közel áll ahhoz a ponthoz, hogy megkérje párja kezét. A hálaadást már együtt töltötték Katherine édesanyjával, Maria Shriverrel. Egy Katherine-hez közel álló forrás szerint, ha Chris felteszi a nagy kérdést, a válasz szinte biztos, hogy igen lesz.

Nick Jonas és Priyanka Chopra

Miután 2017-ben együtt jelentek meg a Met-gálán, barátságuk hamar szerelemmé fejlődött. Az igazi, elsöprő fajta hurrikán kapta el őket, hiszen alig néhány hónap randevúzás után a 26 éves Nick feltette a nagy kérdést Priyanka 36. születésnapján júliusban. Decemberben tartották a hetedhét országra szóló lakodalmukat Indiában, ahol egy hindu és egy keresztény szertartás keretében örök hűséget fogadtak egymásnak.

A színésznő egyik ruháját Ralph Lauren tervezte, aki korábban csupán családtagjainak készített menyasszonyi ruhát. A 23 méteres fátyollal kiegészített csipkecsoda bizonyára nagy hatással lesz a trendekre.

Michelle Williams és Phil Elverum

Még júliusban derült ki, hogy a néhai Heath Ledger egykori kedvese, Michelle Williams a legnagyobb titokban férjhez ment. Vallomása azért lepett meg sokakat, mert azt sem lehetett tudni, hogy egyáltalán párkapcsolatban él.

Bár Williams nagyon is szűkszavú, ha magánéletéről van szó, a zeneszerző Philről egy nyári interjúban elárulta, hogy épp azt a szeretett kapja tőle, amelyben le tudja élni az egész életét. Találkozásukat sorsszerűnek nevezi, hiszen mind a ketten elvesztették korábbi szerelmüket. Michelle lányának apukája, Heath Ledger 2008-ban hunyt el gyógyszer-túladagolásban, míg új férje az első feleségét a rák miatt vesztette el.

Heidi Klum és Tom Kaulitz

A 45 éves Heidi Klum és a Tokio Hotel 29 éves gitárosa, Tom Kaulitz márciusban fedte fel a románcát. Ezzel pedig nekik jár az év legmeglepőbb párosának képzeletbeli díja. Heidinek a fiatal férfiak a gyengéi, korábban a művészeti kurátor, Vito Schnabellel való kapcsolata is a címlapokra került a 13 évnyi korkülönbség miatt, ezek után a plusz három év, már tényleg nem számít. Az idő egyelőre őket igazolja.

Heidi Klum és Tom Kaulitz (Fotó: Getty Images)

Heidi Klum és Tom Kaulitz (Fotó: Getty Images)

Ők ketten egy közös barát születésnapi partiján találkoztak, melyre a modell eredetileg nem is szeretett volna elmenni, mivel épp akkor érkezett haza külföldről. Végül mégiscsak felöltözött, elment, és megismerte új kedvesét. Sorsszerű…

Justin Bieber és Hailey Baldwin

Selena Gomezzel való, ki tudja pontosan hányadik szakítása útán Justin Bieber rekordsebességgel találta meg a nagy Ő-t, aki nem más, mint Stephen Baldwin gyönyörű modell lánya, Hailey. A pár nyár elején habarodott egymásba, júliusban már az eljegyzésen is túl voltak, szeptemberben pedig egy titkos ceremónián kimondták az igent is.

Justin Bieber és Hailey Baldwin (Fotó: Getty Images/Ricky Vigil M)

Justin Bieber és Hailey Baldwin (Fotó: Getty Images/Ricky Vigil M)

A fiatalok siettek, de nem bízták a dolgokat a véletlenre, házassági előkészítőre is jártak, melyen hangsúlyt fektettek a konfliktuskezelésre és a hatékony kommunikációra, de szó volt pénzügyeik közös kezeléséről és érzelmeik kifejezéséről is.

Justin ősszel még azt tervezte, hogy családi állapotának megváltozása után kicsit szünetelteti zenei karrierjét, és csak Hailey-re koncentrál, de pár hete ismét stúdiózni kezdett, ami azt is jelentheti, hogy újdonsült felesége lebeszélte a lazításról, Hailey ugyanis igazi munkamániás.