Megindító fotóalbummal köszöntötte fia a 102 éves Kirk Douglast

 

Hollywood még élő legendája szűk családi körben ünnepelte a jeles napot.

Az tagadhatatlanul nem semmi, ha a 99 éves feleséged, három évvel fiatalabb nálad. Kirk Douglas, aki vasárnap töltötte be a 102. életévét, ezúttal is párjával, Anne Buydensszel ünnepelt. Az egymás kezét fogó házaspárt a jeles alkalomból az otthonuk bejárati ajtaja előtt fotózták, melyet egy gyönyörű, élő virágokból készített 102-es dekoráció díszített.

Cameron Douglas, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones és Kirk Douglas (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Cameron Douglas, Michael Douglas, Catherine Zeta-Jones és Kirk Douglas (Fotó: Getty Images/Axelle/Bauer-Griffin)

Kirk két éve a Closer Weekly magazinnak hosszú életének a titkát is elárulta, melynek persze élete szerelméhez is köze van:

“Szerencsés voltam, hogy 63 évvel ezelőtt megtaláltam a lelki társam. Hiszem, hogy a csodás házasságom, és az átbeszélgetett éjszakáink segítettek abban, hogy mindent túléljek” – magasztalta az egekbe nejét.

A színészlegendát a hétvégén családja is felköszöntötte:

“Boldog 102. születésnapot a világ legszebb emberének! Mind nagyon szeretünk Kirk” – írta közösségi oldalán a színész menye, Catherine Zeta-Jones. Legidősebb fia, Michael Douglas pedig egy családi fotóalbumot osztott meg Facebook oldalán, a “te vagy a hősöm” üzenettel, melyet minden bizonnyal édesapjának is lejátszott az ünnepségen.

A Spartacus sztárja 1989 óta pacemakerrel él, néhány évvel ezelőtti súlyos szélütése után azonban még volt ereje újból megtanulni járni és beszélni, tavaly aztán végleg tolószékbe kényszerült. A mai napig nem vonult teljesen vissza a nyilvánosság elől, az év elején a Golden Globe-gálán is tiszteletét tette, de fia, Michael hollywoodi csillagának átadásán is részt vett néhány hete.