Pár héttel azután, hogy porig égett a háza, újabb csapás érte Miley Cyrust

 

Az énekesnő idei megpróbáltatási még nem értek véget.

Több híresség, köztük Miley Cyrus énekesnő is elvesztette otthonát a novemberben Kalifornia szerte pusztító tűzvészben. A romok látványa szívszorító, hiszen porrá lett az épület, az egyetlen, ami megmaradt az egy vélhetően betonból kiöntött “Love” (szeretet) felirat, ami mementóként emlékezteti Miley-t a régi szép időkre.

Miley Cyrus és Liam Hemsworth (Fotó: Getty Images)

Miley Cyrus és Liam Hemsworth (Fotó: Getty Images)

A popsztár megpróbáltatásai azonban nem értek véget, a San Fernando-völgyben bérelt raktárát ugyanis kirabolták, és több személyes tárgy mellett ellopták gitárgyűjteményét, melynek értéke eléri a 10 ezer dollárt (2,8 millió forintot).

Az eset egyébként még októberben történhetett, Miley akkor vette észre először, hogy hiányoznak a hangszerek, azonban azt hitte, családja vette azokat kölcsön. A tűzvész miatt persze nem volt számára prioritás a gitárok után érdeklődni, most azonban kiderült, hogy a rokonok semmit sem tudnak a hollétükről, így az énekesnő most tett csak bejelentést a rendőrségen.

Cyrus egyébként a helyzet ellenére nincs elkeseredve, Ryan Seacrest rádiós műsorában így nyilatkozott:

“Meglehetősen jól érzem magam, gyógyulófélben vagyok, de sokat tanultam a helyzetből.”

Az énekesnő és színész vőlegénye, Liam Hemsworth egyébként félmillió dollárt (142 millió forintot) adományozott a kaliforniai tűzvész áldozatainak támogatására és az újjáépítésre.