Johnny Depp volt a Legendás állatok 2 premierjének legnagyobb meglepetése

 

J.K Rowling történetének folytatása ezúttal visszakalauzol minket a Roxfort falai közé.

Göthe Salamander történetét még elég sokáig élvezhetjük, ugyanis öt részesre tervezik a Legendás állatok sorozatot. A második felvonás premierjére Londonban kedden került sor, ahol a főszerepet játszó Eddie Redmayne gyönyörű feleségével, Hannah Bagshawe-val vonult végig a vörös szőnyegen.

Eddie Redmayne és felesége (Fotó: MTI/EPA/NEIL HALL)

Eddie Redmayne és felesége (Fotó: MTI/EPA/NEIL HALL)

A premieren megjelent Johnny Depp is, aki egyáltalán nem vett rész a mozi promóciójában, így az is kétséges volt, hogy a bemutatón tiszteletét teszi-e.

Depp a filmben Gellert Grindewaldot alakítja, aki az első rész utolsó perceiben kapott szerepet, a Harry Potter rajongóinak azonban nem ismeretlen, Albus Dumbledore győzte le 1945-ben. A Halál Ereklyéit együtt keresték, viszont olyan vitába keveredtek, mely végül Dumbledore húgának, Arianának az életébe került. Grindelwald elmenekült, de Dumbledore rátalált, majd börtönbe záratta, ahol Voldemort végzett vele.

Johnny Depp (Fotó: MTI/EPA/NEIL HALL)

Johnny Depp (Fotó: MTI/EPA/NEIL HALL)

A folytatásban főszerepet játszó Jude Law, aki az ifjú Dumbledore-t alakítja, valamint a Leta Lestrange-t megformáló Zoe Kravitz is jelen volt az eseményen, aki egy káprázatos pink ruhát választott az alkalomra.

Zoe Kravitz (Fotó: EPA/NEIL HALL)

Zoe Kravitz (Fotó: EPA/NEIL HALL)