Trónfosztás történt, már nem Selena Gomez az Instagram királynője

 

Két évig vezette a toplistát, de most új elsőt köszönthetünk.

Selena Gomez két évig ülhetett az Instagram trónján, most azonban beelőzték, már nem az övé a legtöbbek által követett Instagram-profil. Az élen nem más áll, mint a futballsztár Cristiano Ronaldo.

Bár a 33 éves sportolónak és a 25 éves énekesnőnek is 144 milliós rajongótábora van az oldalon, a végeredmény a részletekben rejlik. Ronaldónak 144,332,498 követője van, míg Selenának 144,318,43, ami a néhány órával ezelőtti állást mutatja, mely persze folyamatosan változik.

Az énekesnő bizonyára nem bánja, hogy a második helyre csúszott vissza, hiszen jelenleg egyébként is hanyagolja a közösségi médiát, és karrierjében is szünetet tart. Selenát hetekig kezelték kórházban, súlyos depresszióval küzd mióta veseátültetésen esett át. Egy friss vérkép ismét aggodalmat keltett benne, mely miatt pánikrohamok törtek rá, így orvosi felügyeletre szorult.

A közeli ismerősök szerint azonban Selena jó úton halad a gyógyulás felé, de jelenleg csak erre és családjára koncentrál, a reflektorfénybe még nem kész visszatérni.