Nem esett messze az alma a fájától: hétéves kislányával énekel Pink

 

Anya és lánya egy igazán különleges lemezen működik közre.

A Grammy-díjas Pink egy szívéhez közel álló projektben vesz rész, ráadásul nem egyedül, hanem lányával, Willow-val, akinek mint kiderült, bűbájos hangja van. Hugh Jackman tavalyi filmje, A legnagyobb showman “A Million Dreams” című dalát énekelte fel együtt anya és lánya egy stúdióban, melyen nem véletlenül vett részt a musical rendezője, Michael Gracey is.

Hamarosan új verzióban adják ki a filmben felcsendülő dalokat, arról azonban egyelőre nincs hír, hogy a The Greatest Showman: Reimagined című korongon kik lesznek azok a további hírességek, akiknek hangján megszólalnak a már jól ismert slágerek.

Mindenesetre jó látni, hogy az énekesnő hétéves csemetéje majd kicsattan, hiszen a múlt hónapban még arról cikkeztek a lapok, hogy Pink ausztráliai turnéján magas lázzal járó betegséget kapott el a leányzó. A koncertsorozat ausztrál része egyébként is kész katasztrófa volt a család számára, hiszen nem csak Willow-t döntötte le lábáról a betegség, de Pink is több fellépését törölte egy összeszedett vírus miatt, miközben kisfia, a 20 hónapos Jameson kéz-láb-száj betegséggel küzdött.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

P!NK (@pink) által megosztott bejegyzés,