A Trónok harca sztárja lehet az új James Bond

 

Már a sokadik színész neve röppen fel a szerepre.

A nyár elején egy korábbi 007-es, Pierce Brosnan nyilatkozta azt, hogy ő Tom Hardynak adná a szerepet, de olyan pletykák is felröppentek, hogy szükség lenne némi csavarra, így a 26. filmben női ügynök szerepelne. Később kiderült, hogy sem előbbit, sem utóbbit nem tervezik a készítők.

Richard Madden. (Fotó: Getty Images/Monica Schipper)

Richard Madden (Fotó: Getty Images/Monica Schipper)

Viszont a szerepet visszaadó Daniel Craig helyére kell egy utód, a korábbi pletykákkal ellentétben Idris Elbának nem ajánlottak fel a szerepet. A producerek a friss információk szerint a Trónok harca Robb Starkját, Richard Maddent akarják a szerepre. A skót színészről pedig már portrét is készített az az Andy Gotts, aki a Bondok szereplőválogatásainak állandó szereplője.

Carig tavaly augusztusban erősítette meg, hogy visszatér a 007-es szerepében. Korábban a Casino Royale, a Quantum csendje, a Skyfall és a Sprectre – A Fantom visszatér című epizódokban láthatta a közönség Őfelsége titkos ügynökeként. Utoljára tehát a 25. Bond-moziban láthatjuk, melyet Danny Boyle rendez, és melynek bemutatását 2020. február 14-re tervezi a stúdió.