Mel Gibson rekord idő alatt komoly súlyfeleslegtől szabadult meg

 

Diétája első hallásra a könnyen kivitelezhetőek közé tartozott, eredményességére pedig a sztár új alakja a bizonyíték.

Mel Gibson alig nyolc hét alatt 14 kilótól szabadult meg egy életmód tanácsadó segítségével, úgy, hogy a tréner és a színész még csak nem is találkoztak ez idő alatt. Samantha Jackson a New Idea magazinnak mesélt azokról a telefonos konzultációkról, melyek segítettek Gibsonnak megszabadulni az “apu testétől”, ahogyan azt mostanában divatos nevezni, de hívhatjuk egyszerűen sörhasnak is, az volt ugyanis a kritikus terület.

A Haláso fegyver sztárja napi 30 üzenetet kapott edzőjétől, aki instrukciókkal látta el, hogy egészséges és fenntartható életmódot tudjon kialakítani. Samantha és Mel hónapokkal ezelőtt egy Sydney-beli étteremben találkozott először, a tréner már akkor biztosította arról, hogy akár telefonon keresztül is le tudja fogyasztani étkezési és edzéseket érintő tanácsaival, persze csak ha be is tartja azokat.

Gibson végül hagyta magát rábeszélni a fogyókúrára, így alig két hónappal később 23 centivel csökkent a derékmérete. A színész sikeréről egy a Youtube-on közzétett interjúban mesélt, melyből kiderül, hogy a diéta kezdete óta egyik ruhája sem szűk rá, nem fáj a háta, és sokkal jobban is alszik.

“Nagyon jól érzem magam, fittebb lettem. Naponta többször eszem, de egészségesebben. Minden nap iszom protein turmixot, edzem is egy keveset, amihez ez energiát ad.”

Mel Gibson. (Fotó: getty Images/Christian Petersen/Zuffa LLC)

Mel Gibson a hétvégén kirobbanó formában mutatkozott (Fotó: Getty Images/Christian Petersen/Zuffa LLC)

Mel reggelije általában tojásból, paradicsomból és paprikából tevődött össze, ebédre csirkét evett, spárgával, brokkolival és édesburgonyával, a vacsorája pedig lazac volt egy kisebb héjában sült burgonyával, és kertész salátával. Tízóraira és uzsonnára a már említett turmixot fogyasztotta.