Elkészült az első kép Michelle Williamsről és új férjéről

 

A színésznő a nyáron mondta ki az igent szerelmének, akivel most először sikerült lencsevégre kapni.

Még júliusban derült ki, hogy a néhai Heath Ledger egykori kedvese, Michelle Williams a legnagyobb titokban férjhez ment. Vallomása azért lepett meg sokakat, mert azt sem lehetett tudni, hogy egyáltalán párkapcsolatban él.

A párról egyébként közös fotó sem készült, most azonban sikerült őket lencsevégre kapni múlt szombaton New Yorkban. Michelle láthatóan sugárzott a boldogságtól, amint férje séta közben kézcsókokkal halmozta el. A párral tartott egyébként Michelle lánya, a 12 éves Matilda, és Phil hároméves kislánya, Agathe is.

Bár Williams nagyon is szűkszavú, ha magánéletéről van szó, Philről a nyári interjúban elárulta, hogy épp azt a szeretett kapja tőle, amelyben le tudja élni az egész életét. Aki pedig eddig nem tudta vizualizálni a színésznő boldogságát, most saját szemével is láthatja, kedvese, tényleg odáig van érte.

Az ő találkozásuk egészen sorsszerű volt. Erről a színésznő is így vélekedik, kapcsolatát a zeneszerző Phil Elverummal nagyon szentnek és különlegesnek nevezte, főképpen a körülmények miatt, mely közel hozta őket egymáshoz. Mind a ketten elvesztették korábbi szerelmüket. Michelle lányának apukája, Heath Ledger 2008-ban hunyt el gyógyszer-túladagolásban, míg új férje az első feleségét a rák miatt vesztette el.