Titokban ismét férjhez ment Beyoncé

 

Az énekesnő a koncertjén mutatott egy családi felvételt fogadalmának megújításáról.

Beyoncé és Jay-Z úgy tűnik, hogy ismét férj és feleség. A pár közös turnéja, az On The Run II nyitóestéjén mutatta meg a nagyközönségnek, hogy nemrégiben megújították esküvői fogadalmukat. Cardiff Principality stadionjában óriás kivetítőn játszottak be egy rövid videofelvételt a ceremóniáról, mely egyértelműen nem a 2008-as menyegzőn készült. Az alkalmat minden bizonnyal áprilisi házassági évfordulójuk adta, mely nem mellesleg a tizedik volt.

 

A két énekes házassága megszenvedte az elmúlt pár évet, főképpen Jay-Z állítólagos hűtlensége miatt, mely miatt 4:44 albumában kért úgymond bocsánatot. Azonban Beyoncé és Jay-Z kapcsolata mára ismételten sziklaszilárd, Jay-Z állítólag nem kockáztatná még egyszer a családját, mely tavaly nyáron öt fősre bővült az ikrek, Rumi és Sir megérkezésével.

A házaspár a show során több fotót is mutatott a rajongóknak, melyen két kisbaba látható a karjaikban, de ezekről kiderült, hogy valójában nem a kis Rumi és Sir szerepel rajtuk, akikről eddig csupán egy fotót tettek közzé, nem sokkal születésük után.

A babák június 13-án töltik be az egyet, így nem kizárt, hogy valamelyik koncert állomáson friss képet is láthat róluk a közönség.