logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

A java még most jön! – Donald Trump videóüzenetet küldött a CPAC Hungaryre

| Szerző: hirado.hu
„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy támogatásomról biztosíthattam a magyar miniszterelnököt, aki hatalmas választási diadalt aratott” – mondta Donald Trump a CPAC Hungarynek küldött videóüzenetében. A korábbi amerikai elnök kifejtette, hogy az a feladatunk, hogy szembenézzünk azzal a rengeteg gonddal, amely ma a világot – és az USA-t is – fenyegeti.

Videóüzenetben mondott köszönetet az Alapjogokért Központnak és az Amerikai Konzervatív Uniónak Donald Trump. A korábbi amerikai elnök felhívta a figyelmet arra, hogy a konzervatív közösségre óriási feladat hárul, hiszen közös értékeinket össztűz alatt tartja a globalista baloldal.

„Mi mindnyájan közel állunk Orbán Viktorhoz, aki egy nagyszerű vezetőként nemrég hatalmas választási diadalt aratott” – hangsúlyozta üzenetében Donald Trump. Mint kifejtette, nagy megtiszteltetés volt számára, hogy támogatásáról biztosíthatta a magyar miniszterelnököt, megjegyezve, hogy ez azért szokatlan, mert a figyelme az 50 amerikai államra irányul, ám ezúttal távolabbra is nézett.

Donald Trump amerikai elnök és vendége, Orbán Viktor miniszterelnök a washingtoni Fehér Ház Roosevelt-termében 2019. május 13-án (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

Ezt csupán azért tette, mert Orbán Viktor valóban egy jó ember és páratlan munkát végez a hazájáért

– emelte ki Trump. A volt elnök értékelése szerint „az a feladatunk, hogy szembenézzünk azzal a rengeteg gonddal, amely ma a világot – és az USA-t is – fenyegeti. A szocializmussal, sőt a kommunizmussal is, ha alaposan meggondoljuk”.

Nagy megtiszteltetés, hogy önökkel lehetek, dolgozzanak és harcoljanak – zárta üzenetét Donald Trump.

Ajánljuk még