logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktort Ferenc pápa fogadta – Fotók

| Szerző: hirado.hu
Magánkihallgatáson fogadta ma Orbán Viktor miniszterelnököt Ferenc pápa a Vatikánban.

Orbán Viktor miniszterelnöknek az április 3-i parlamenti választás óta ez az első hivatalos útja.

A miniszterelnök és felesége, Lévai Anikó, valamint Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes a Szent Péter-bazilikában vett részt misén, majd ezt követően fogadta Ferenc pápa Orbán Viktort.

Orbán Viktor miniszterelnök szentmisén vesz részt a Szent Péter-bazilikában, a Vatikánban 2022. április 21-én. Az április 3-i parlamenti választás óta a kormányfő első hivatalos útja a vatikáni látogatás. A miniszterelnök mellett felesége, Lévai Anikó, jobbról Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)
Leonardo Sapienza, a Pápai Ház prefektúrájának munkatársa fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt  a Vatikánban 2022. április 21-én (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)
Ferenc pápa magánkihallgatáson fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt a Vatikánban (Fotó: MTI/Vatican News)
Ferenc pápa magánkihallgatáson fogadta Orbán Viktor miniszterelnököt (Fotó: MTI/Vatican News)
A Vatikáni Média által közreadott képen Ferenc pápa magánkihallgatáson fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt  a Vatikánban 2022. április 21-én. Az április 3-i parlamenti választás óta a kormányfő első hivatalos útja a vatikáni látogatás. Balról a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó. MTI/Vatikáni Média
A Vatikáni Média által közreadott képen Ferenc pápa magánkihallgatáson fogadja Orbán Viktor miniszterelnököt a Vatikánban 2022. április 21-én. Az április 3-i parlamenti választás óta a kormányfő első hivatalos útja a vatikáni látogatás. MTI/Vatikáni Média

 

Ajánljuk még