logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Orbán Viktor Marine Le Pennel is egyeztetett Varsóban

| Szerző: hirado.hu
A megbeszélésen Novák Katalin családokért felelős miniszter is részt vett.

Orbán Viktor az európai konzervatív pártvezetők kétnapos munkaülésén vesz részt Varsóban, ahová péntek este érkezett meg. Közösségi oldalára feltöltött videójában úgy fogalmazott: Brüsszel ma a bevándorlást támogatja, a családokat és a gyermekeket pedig nem védi meg, pedig éppen fordítva kellene, hogy legyen.

Szombaton a magyar kormányfő Novák Katalin társaságában Marine Le Pennel, a Nemzeti Tömörülés vezetőjével és francia elnökjelölttel is egyeztetett.

Marine Le Pen, a francia Nemzeti Tömörülés elnökjelöltje (b), Orbán Viktor kormányfő (j) és Novák Katalin családokért felelős tárca nélküli miniszter (k) Varsóban 2021. december 4-én. (Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán)

A családokért felelős tárca nélküli miniszter közösségi oldalán beszámolt az egyeztetésről, amely az európai jobboldali pártok jövőbeli szorosabb együttműködéséről szólt. Mint írta: „Hamarosan folytatódik a varsói fórum, ahol többek között két panelbeszélgetést is szerveznek Európai Egyesült Államok vs. nemzetállamok, illetve az EU-s tagállamok jogainak megvédése témakörében.”

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még