logo

Műsorújság

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Fricz Tamás: Orbán és Le Pen együttműködése a globalisták elleni harc fontos állomása

Marine Le Pent, a francia Nemzeti Tömörülés elnökét, a jövő évi franciaországi elnökválasztás egyik legnépszerűbb jelöltjét fogadta tegnap Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostorban. Mindkét fél ellenzi bármilyen európai szuperállam létrejöttét. Orbán Viktor azt mondta a találkozó után, hogy az Európai Unión belül az ideológiai nyomásgyakorlás, a migráció és a nyílt társadalom propagálása soha nem látott méretet öltött – hangzott el az M1 Ma reggel című műsorában.

Fricz Tamás, az Alapjogokért Központ kutatási igazgatója elmondta: Már az Európai Szén- és Acélközösség idején is voltak törekvések arra, hogy a Bizottság egyfajta kormányként működjön, aztán ez újabb és újabb hullámokban előtört.

Legutóbb már Barroso, majd Juncker elnöksége idejében egyértelműen ebbe az irányba indult el a Bizottság, csak ez a folyamat ellentétes az európai uniós szerződésekkel. Egyfajta szerződésbontó, szerződéshamisító folyamat zajlik.

Az Európai Parlament és a Bizottság a globalista irányvonalat képviseli, túllép a hagyományos jobboldal-baloldal felosztáson és akik ellenzik az új irányvonalat, azt szélsőjobboldalinak bélyegzik. A mostani megosztottságot inkább globalista-szuverenista ellentétként lehet leírni és most az utóbbiaknak is össze kell állniuk, hogy ellentartsanak a globalista blokknak.

Érdekes lehet számodra:

Ajánljuk még