×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

„Az sem számít nekik, hogy ha Európa ebben tönkremegy, végrehajtják a Soros-tervet”

 

A világjárvány idején az Európai Uniónak a tagállamokat kellene segítenie, nem pedig terveket „szövögetnie” a bevándorlás támogatására – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

A politikus elmondta, hogy Brüsszelben pedig éppen ezt teszik és mindenkit megbüntetnének, aki ezt nem hajlandó elfogadni.

„Persze ismerjük az ilyen helyzetekre a régi baloldali taktikát: elmondják, hogy nem mondunk igazat, nincs ilyen dokumentum, szó sincs ilyesmiről”

– fogalmazott Hollik István. Hozzátette, hogy Brüsszel legfrissebb terve bárki számára elérhető és elolvasható az Európai Bizottság honlapján.

Ennek már a címe is árulkodó: Teljes befogadás

– idézte a dokumentumot.

Szerinte ez nem más, mint a Soros-terv végrehajtása, hiszen a dokumentum első pontja az, hogy további migránsokat akarnak befogadni. A második pontban azt írják, hogy minden anyagi támogatást meg kell adni a bevándorlóknak, így a lakhatást is.

Hozzátette, a harmadik pont a „legsúlyosabb”: az Európába hívott bevándorlóknak nemcsak szavazati jogot kell adni, hanem el kell érni, hogy részt vegyenek a politikában önkormányzati, nemzeti vagy akár európai szinten is.

„A képlet tehát egyszerű: minél több bevándorlót akarnak Európába hozni, letelepíteni, majd kifizetni őket, a végén pedig szavazati jogot is biztosítani nekik.

A baloldal így vásárol voksokat! Még az sem számít nekik, hogy ha Európa ebben tönkremegy, ők akkor is végrehajtják a Soros-tervet”

– fogalmazott Hollik István.

Úgy vélekedett, hogy az elkövetkező hetek vitái mögött valójában ez húzódik meg, és amikor Brüsszel jogállamiságot kiált, valójában a bevándorlásra gondolnak, „amire mi továbbra is nemet fogunk mondani”.

A címlapfotó illusztráció.