Farkas
Friss
Csaknem nyolcszáz migráns lépte át a görög–török határt az elmúlt 48 órában // CNN: Vindman azt állítja, hogy a Trump–Zelenszkij-beszélgetés leiratából törölték az utalást Bidenre // Nadia Murad: Al-Bagdadi halála önmagában nem elég // Többen meghaltak vagy megsebesültek az újabb iraki tüntetéseken // Mégsem ad otthont Chile a nemzetközi klímacsúcsnak a zavargások miatt //

MÉG TÖBB HÍR

Budapesten tárgyalt Vlagyimir Putyin

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Ávósok 1956-ban
Nem minden ávós volt gonosz, még akkor sem, ha a testület, amit képviseltek, egyértelműen az volt.
B. Varga Judit (történész-muzeológus)
Családban marad!
Az idő szorításában - avagy elég-e a nap 24 órája, ha gyerekeink vannak?
Elkerülhetetlenül eljön a pillanat, mikor rangsorolni kell életünk fontos és kevésbé lényeges területeit, számvetést kell végezni, mi az, amit zokszó nélkül, de fel kell adnunk.
Máthé Zsuzsa
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Következmények
Pecunia non olet (a pénznek nincs szaga), s kiderült, hogy a voksnak sincsen. Az ideológiákat (főleg ha cserélhető matricaként használatosak), felülírhatja a sok kocsi sokra megy matekja.
Galló Béla
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A Rajk-örökség – válasz Pető Andreának
Pető Andrea, a genderizmus honi nagyasszonya, beszédet mondott a Nagy Imre Társaság koszorúzási ünnepségén, melyet aztán a Mérce nevezetű neokommunista kiadvány is közölt.
Maczkó Ú. Róbert
Látószög - Schmidt Mária blogja
Vértanú és Boldog – a kommunizmus áldozata
A kommunizmus már születése pillanatában megmutatta valódi arcát, a gyűlöletet. Ezért volt kötelező a kommunista diktatúrában ateistának lenni. Sándor István vértanú szeretett.
Schmidt Mária
Alaptörvény blog
Demszky-korszak 2.0: az új főpolgármester állami kompetenciákról ígérget, az ellenzék egy része „törvényesített” káoszba kormányozhatja az önkormányzatokat
2010-ben a főváros adósságállománya a BKV adósságával együtt 245 milliárd forint volt, és egy újabb hitelfelvétellel akkor végképp csődbe kerülhetett volna Budapest. Az akkori felelősök visszatérnek?
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Élő Bolygó Blog
Újrahasznosítják a Mount Everesten összegyűjtött hulladékot Nepálban
Újrahasznosítják Nepálban a Mount Everest, a világ legmagasabb hegycsúcsa térségében a hegymászók által hátrahagyott hulladékot.
Élő Bolygó Blog
A globális átlagnál gyorsabban emelkedik a hőmérséklet a Földközi-tenger térségében
A globális átlagnál jóval gyorsabban emelkedik a hőmérséklet a Földközi-tenger térségében, és ez fenyegetést jelent a régió élelmiszer- és vízkészleteire – figyelmeztetnek kutatók...

Ridikül