Virgil
Friss
Gulácsiék továbbjutottak, de a magyar kapus megsérült // Balesetet szenvedett egy általános iskolásokat szállító busz Peruban // Franciaország fontolgatja az atomalku vitarendezési mechanizmusának beindítását // Massachusetts állam betiltja az ízesített dohány- és e-cigaretta-termékek forgalmazását // A román államfő előre hozott választásokat szorgalmazott jövő tavaszra //

MÉG TÖBB HÍR

Tovább növekedett az albániai földrengés halálos áldozatainak száma

blogok
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
A harcias semmitevés
Tudom én, hogy jósolni nagyon nehéz, különösen a jövőre vonatkozóan, ám most mégis megpróbálkozom vele.
Maczkó Ú. Róbert
Látószög - Schmidt Mária blogja
A város születése
Bárhogy is végződik egy város sorsa, eleinte mindig hadi funkciót lát el, sokáig őrizve eredendően katonai alapíttatásának tényét. Budapesttel sincs ez másként.
Békés Márton
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Ki lesz a következő?
Gothár Péter nyilatkozata után lövészárok-társadalmunkban nyilván megint fellángol majd a vita, ki is a leginkább mítú az eddig lebukottak közül.
Galló Béla
Látószög - Schmidt Mária blogja
Két diktatúrával szemben
Slachta Margit nem láncolta magát korlátokhoz, nem szaggatta le magáról a ruháit, nem festette a haját rikító színűre, nem rítt ki, mégis harcos volt, az "egyetlen férfi" a parlamentben.
Hollósy Katalin
Alaptörvény blog
Az amerikai bevándorlási szabályok jóval szigorúbbak az európainál
Azok akik Európai Egyesült Államokról ábrándoznak bizonyosan nem támogatnák az USA szigorú bevándorlási politikáját, amely pedig 2001. szeptembert 11-i New Yorki terrortámadások óta...
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Családban marad!
Minden szívdobbanás számít
Idén is megrendezzük a családszervezetek adventi jótékonysági vásárát, amelynek bevételéből a szívbeteg gyerekeket támogatjuk.
Király Nóra
Élő Bolygó Blog
Afrikát érinti a leginkább az éghajlatváltozás
Afrika az éghajlatváltozás által leginkább érintett kontinens, a szegénység, a kormányzási és irányítási problémák miatt azonban nincs sok lehetőség az alkalmazkodásra..-
Élő Bolygó Blog
Mobilalkalmazás méri a felhasználók ökológiai lábnyomát
A felhasználók által választott közlekedési módok ökológiai lábnyomát mérő és a jól teljesítőket virtuális kreditekkel jutalmazó mobiltelefon-alkalmazást tesztelnek a finnországi Lahtiban.

Ridikül