Fidesz: Orbán Viktor meg fogja védeni az ország becsületét

 

Orbán Viktor miniszterelnök megvédi Magyarország becsületét az igaztalan vádakkal szemben; kiáll a magyarokért a Sargentini-jelentés kedd délutáni európai parlamenti vitájában – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója budapesti sajtótájékoztatóján.

Hidvéghi Balázs közölte: arra kérik a kormányfőt, vigye el a magyarok hangját az Európai Parlamentbe (EP), mondja el, hogy a magyarok továbbra is biztonságban, keresztény kultúrában akarnak élni. Szavai szerint az EP bevándorláspárti többsége bosszúra készül Magyarország ellen, mert a magyarok világossá tették, nem fogadnak be bevándorlókat. A Sargentini-jelentés nem más, mint ennek a politikai bosszúnak egy leplezetlen eszköze – fogalmazott.

A kommunikációs igazgató azt mondta: Európában, ahol hangot mernek adni a bevándorlásellenes véleményeknek, ott azonnal megbélyegzik, hazug vádakkal illetik az embereket, hogy elhallgattassák őket. Magyarországra is azért irányul ilyen össztűz, mert „egyenesen megmondtuk, hogy nem akarunk Magyarországból bevándorlóországot csinálni” – jelentette ki a politikus. Hozzátette, azért támadják Magyarországot, mert megmutatta: a bevándorlás megállítható.

A jelenleg még hatalmon lévő brüsszeli bevándorláspárti elit azonban el akarja hallgattatni a magyarokat, amihez most éppen „Judith Sargentini szállítja a politikai vádiratot (…) a bevándorláspárti Soros-szervezetek hathatós közreműködésével” – fogalmazott Hidvéghi Balázs. Jelezte ugyanakkor, ennek az EP-nek már csak hónapjai vannak hátra, a jövő évi EP-választás fő tétje pedig az, hogy a bevándorláspárti erők kezében marad-e Európa sorsa.

Arra a felvetésre, hogy a zöldpárti Judith Sargentini a következő EP-ciklusban nem jelölteti magát képviselőnek, a Fidesz kommunikációs igazgatója úgy reagált: a politikus európai parlamenti teljesítménye minden szintet alulmúl, egy nyíltan bevándorláspárti politikusról, Soros György egyik nyílt szövetségeséről van szó, „mi nem fogunk krokodilkönnyeket hullatni érte, ha jövőre nem lesz már képviselő”.