Jónás, Renátó
Friss
Fellebbez Hollandia a Szíriában tartózkodók hazaszállításának ügyében // A feszültség csillapítására szólított fel az izraeli-palesztin konfliktusban az unió // Európa élvonalában a magyar bíróságok // Összeütközött két vonat Bangladesben, sokan meghaltak // A volt kazah elnök egy orosz-ukrán csúcstalálkozó megszervezésével próbálkozik // Halálra gázoltak egy nőt Győrnél //

MÉG TÖBB HÍR

Virágzik a mézontófű

blogok
Látószög - Schmidt Mária blogja
Amikor Gorbacsov megnyitotta a Falat
A német tanulók a berlini Fal leomlásáról és az NDK jogtipró államáról szinte semmit sem tudnak, 30 évvel az események után.
Hubertus Knabe
Alaptörvény blog
A Kohéziós Alap, mint politikai fegyver – egyre átláthatatlanabb az uniós költségvetés
Önmagában a magyar kormány azon elvi álláspontjának átvétele, hogy a segítséget kell helybe venni, nem a bajt az EU-ba hozni, dicséretes, de mindez csak akkor elfogadható...
Dr. Ifj. Lomnici Zoltán
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Retró hangulat Budapesten
Három héttel ezelőtt vette át hivatalát Karácsony Gergely, regnálását azonban csak most kezdte meg igazán. Lássuk hát az elmúlt napok termését a „felszabadított” fővárosban.
Lánczi Tamás
Családban marad!
Egy családi szent
Az örök jó és a rossz harcában Bud Spencer filmjeiben mindig a jó győzedelmeskedik. Vajon milyen ember volt Bud Spencer? Hős, nagylelkű, mélyen érző, családszerető, hívő. Idén lenne 90 éves.
Hernády Zsolt
Élő Bolygó Blog
Az idei volt a legmelegebb október a Földön
A valaha mért legmelegebb október hónap volt a világon 2019 októbere – jelentette be kedden a Copernicus európai kutatóintézet.
Mozgástér - Lánczi Tamás blogja
Liberális (rém)álomvárosok
A hazai balliberális ellenzék – sokadjára – egy nyugaton bukott ötletet akar itthon újként eladni.
Kiszelly Zoltán
Látószög - Schmidt Mária blogja
Munkában a nyelvrendészet
A politikusokat gyakran nem a nézeteikért éri támadás, hanem azért, hogy milyen szavakkal juttatják azokat kifejezésre. A rendőrség már a nyelvet is ellenőrizheti?
Frank Füredi
Élő Bolygó Blog
Újrahasznosítják a Mount Everesten összegyűjtött hulladékot Nepálban
Újrahasznosítják Nepálban a Mount Everest, a világ legmagasabb hegycsúcsa térségében a hegymászók által hátrahagyott hulladékot.