×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Saját márkája ellen beszélt az Audi nagyfőnöke

 

Az, hogy az Audi elveszítette a forgalma tíz százalékát, nem tragédia – fogalmazott Markus Duesmann, az Audi vezérigazgatója. A válságot „szinte minden vállalatunk, a gyártókat és a beszállítókat is beleértve, túl fogja élni” – jelentette ki a Győrben is termelő konszern vezetője a Süddeutsche Zeitung című német lapnak adott interjúban.

Nem tartja helyesnek az autóipar állami támogatását a koronavírus-válság miatt az Audi konszern vezérigazgatója, Markus Duesmann.

„Nem helyeslem az autóipar további támogatását” – fogalmazott az Audi vezérigazgatója a Süddeutsche Zeitung lapnak adott interjúban.

„A koronavírus-válság teljesen megfosztott bennünket a nyereségünktől. Oké, rendben van. De ezt szinte minden vállalatunk – a gyártókat és a beszállítókat is beleértve – túl fogja élni”

– mondta.

Nem így viszont a vendéglátóiparban és a rendezvényszervezők esetében, ahol nagyon sok cég végleg kénytelen lesz lehúzni a rolót.

„Ez nagyon bánt engem. Ez egyszerűen tragédia. Az, hogy mi elveszítjük forgalmunk tíz százalékát, az nem tragédia. Túltesszük magunkat rajta és minden megy tovább a régiben” – jelentette ki az Audi vezérigazgatója.