Aktuális

Mutatjuk a hét legszerencsésebb hat számát

Elvis-fesztivál Ausztráliában

Régi autónál fényképezkedik egy jelmezes résztvevő Elvis Presley néhai amerikai énekes rajongóinak évenkénti fesztiválján az új-dél-walesi Parkes városban 2023. január 5-én. Az idei, 30. alkalommal rendezett fesztivál hawaii tematikáját Elvis 1961-es Blue Hawaii című zenés filmje ihlette (Fotó: MTI/EPA/AAP/Stephanie Gardiner)
Egy Elvis-rajongó bakelitlemezt idéző kézitáskája az Elvis Express nevű különvonatnál a sydney-i főpályaudvaron 2023. január 5-én. A zarándokvonat az új-dél-walesi Parkes városba indul a néhai amerikai énekes rajongóinak évenkénti fesztiváljára, amelyet rendszerint a kulturális ikon január 8-i születésnapjára időzítenek (Fotó: MTI/EPA/AAP/Bianca De Marchi)
Elvis-rajongók fényképezkednek az Elvis Express nevű különvonatnál, mielőtt a szerelvény kigördül a sydney-i főpályaudvarról (Fotó: MTI/EPA/AAP/Bianca De Marchi)
Elvis-imitátorok a néhai amerikai énekes rajongóinak évenkénti fesztiválján az új-dél-walesi Parkes városban (Fotó: MTI/EPA/AAP/Stephanie Gardiner)
Régi Chevrolet parkol Elvis Presley néhai amerikai énekes rajongóinak évenkénti fesztiválján az új-dél-walesi Parkes városban (Fotó: MTI/EPA/AAP/Stephanie Gardiner)
Elvis-rajongók készülnek felszállni az Elvis Express nevű különvonatra a sydney-i főpályaudvaron (Fotó: MTI/EPA/AAP/Bianca De Marchi)
Egy Elvis-rajongó tányérsapjája az Elvis Express nevű különvonatnál a sydney-i főpályaudvaron (Fotó: MTI/EPA/AAP/Bianca De Marchi)
Jelmezes résztvevők Elvis Presley néhai amerikai énekes rajongóinak évenkénti fesztiválján az új-dél-walesi Parkes városban (Fotó: MTI/EPA/AAP/Stephanie Gardiner)
Elvis-rajongók fényképezkednek az Elvis Express nevű különvonatnál, mielőtt a szerelvény kigördül a sydney-i főpályaudvarról (Fotó: MTI/EPA/AAP/Bianca De Marchi)
Jelmezes résztvevő Elvis Presley néhai amerikai énekes rajongóinak évenkénti fesztiválján az új-dél-walesi Parkes városban (Fotó: MTI/EPA/AAP/Stephanie Gardiner)