logo

Műsorújság

Rendkívüli

Elfogták a New York-i metróban elkövetett lövöldözés gyanúsítottját

×
Kövessen minket Facebook-on is!

Már követem az oldalt!

Aranygyapjas rendet kapott Leonóra trónörökös

Az aranygyapjas rend azon az ünnepségen, amelyen VI. Fülöp spanyol király az 50. születésnapján a renddel kitünteti nagyobbik lányát, Leonóra trónörökös hercegnőt a madridi királyi palotában 2018. január 30-án (MTI/AP/Reuters pool/Juan Medina)
Zsófia volt királyné (b) és a férje, II. János Károly volt király (b2), a fiuk, VI. Fülöp spanyol király (j3) és a felesége, Letizia királyné (j2), valamint a lányaik, Leonóra trónörökös hercegnő (b3) és Zsófia hercegnő (j) azon az ünnepségen, amelyen kitünteti az uralkodó kitüntette Leonórát az aranygyapjas renddel a madridi királyi palotában (MTI/EPA/Mariscal)
(MTI/EPA/Mariscal)
Zsófia hercegnő azon az ünnepségen, amelyen a nővérét, Leonóra trónörökös hercegnőt kitünteti az aranygyapjas renddel az édesapjuk, VI. Fülöp spanyol király (MTI/EPA/Mariscal)
II. János Károly volt király (b), a fia, VI. Fülöp spanyol király (j) és Fülöp nagyobbik lánya, Leonóra trónörökös hercegnő (MTI/AP/Reuters pool/Juan Medina)
VI. Fülöp spanyol király az 50. születésnapján kitünteti trónörökös lányát, Leonóra hercegnőt az aranygyapjas renddel, a háttérben Letizia királyné és az uralkodópár kisebbik lánya, Zsófia hercegnő a madridi királyi palotában 2018. január 30-án (MTI/AP/Reuters pool/Juan Medina)
(MTI/AP/Reuters pool/Juan Medina)
(MTI/EPA/Ballesteros)
(MTI/EPA/Mariscal)
VI. Fülöp spanyol király és trónörökös lánya, Leonóra hercegnő a madridi királyi palotában (MTI/EPA/Ballesteros)
Zsófia volt királyné (b) és a férje, II. János Károly volt király köszöntük unokájukat, Leonóra trónörökös hercegnőt (MTI/EPA/Ballesteros)
Leonóra trónörökös hercegnőt köszönti anyai nagypapája, Jesús Ortiz, miután Leonórát az édesapja, VI. Fülöp spanyol király az 50. születésnapján kitüntette az aranygyapjas renddel (MTI/EPA/Mariscal)
(MTI/EPA/Mariscal)
Leonóra trónörökös hercegnő (MTI/EPA/Mariscal)
Leonóra trónörökös hercegnő az édesanyjával, Letizia királynéval, miután az édesapja, VI. Fülöp spanyol király az 50. születésnapján kitüntette az aranygyapjas renddel a madridi királyi palotában 2018. január 30-án (MTI/EPA/Mariscal)
(MTI/EPA/Mariscal)
VI. Fülöp spanyol király trónörökös lányával, Leonóra hercegnővel (MTI/AP/Reuters pool/Juan Medina)
(MTI/EPA/Ballesteros)
VI. Fülöp spanyol király és a felesége, Letizia királyné a lányaikkal, Leonóra trónörökös hercegnővel és Zsófia hercegnővel (MTI/EPA/Mariscal)