Gyász

Elhunyt Hammerl László, a Nemzet Sportolója

Letiltotta a YouTube a holland politikai kommentátor budapesti beszédét

| Szerző: hirado.hu
Letiltotta a YouTube Eva Vlaardingerbroek budapesti beszédét, ami a 2024-es CPAC Hungary-n hangzott el. Az internetes videómegosztó gyűlöletbeszéddel vádolja a holland politikai elemzőt, aki beszédében többek között arra mutatott rá, hogy Európában a fehér, keresztény lakosság szisztematikus lecserélése zajlik, a nyugat-európai nagyvárosokban pedig már többségben vannak az Afrikából és a Közel-Keletről érkezett bevándorlók. Vlaardingerbroek a migránsok által a fehér európai lakosság ellen elkövetett bűncselekményekről is beszélt.

„Természetesen a YouTube törölte a beszédemet” – írta Eva Vlaardingerbroek holland politikai elemző az X-en. A legnagyobb videómegosztó portál gyűlöletbeszédre hivatkozva távolította el a holland politikai véleményvezér videóját, amelyen a budapesti CPAC Hungaryn elhangzott beszéde volt megtekinthető. Vlaardingerbroek ugyanakkor köszönetet mondott az X (Twitter) tulajdonosának, Elon Musknak, hogy platformján a videót már 50 millióan tekintették meg.

A YouTube indoklása szerint Vlaardingerbroek videójának tartalma gyűlöletet szított bizonyos személyek vagy csoportok ellen, ami nem megengedett a platformon. Ezzel szemben

a holland közszereplő mindössze annyit tett, hogy rávilágított az illegális migráció káros társadalmi hatásaira.

Beszéde elején Vlaardingerbroek az elmúlt hetekben Európában történt és az illegális migránsokhoz köthető, erőszakos bűncselekményeket idézte fel, majd azt, hogy a tömeges migráció kritikusai folyamatosan figyelmeztetnek, hogy a jelenség nyomán a befogadó országok társadalmai addig idegen, kívülről hozott problémákkal fognak szembesülni. Mint mondta, törzsi és etnikai konfliktusok alakulnak ki.

Vlaardingerbroek arról is beszélt, hogy senki sem foglalkozik érdemben azokkal a fehér etnikumú áldozatokkal, akikkel szemben migránsok követtek el bűncselekményt. Noha az emberek értesülnek az ilyen esetekről, a társadalom érdemben nem cselekszik.

Úgy fogalmazott: ez egy olyan társadalom reakciója, amely már feladta és elfogadta a vereséget.

Eva Vlaardingerbroek arra figyelmeztetett, hogy amennyiben Európa nem lép fel érdemben a saját értékei, a nyugati civilizáció és a kereszténység védelmében, akkor egy olyan ellenség által fog elveszni a történelem süllyesztőjében, akit a saját korrupt elitje hívott meg a kontinensre.

A holland politikai kommentátor megjegyezte: Európában a fehér keresztény népesség szisztematikus cseréje zajlik. Saját hazájának körülményeit idézve elmondta:

Amszterdamban ma a lakosság 56 százalékát bevándorlók alkotják, Hágában a lakosság 58 százalékát, Rotterdamban pedig a 60 százalékát teszik ki.

Kiemelte, hogy ezen bevándorlók többsége nem keresztény és nem európai országokból érkezett, hanem Afrikából és a Közel-Keletről. De hasonló a helyzet Londonban, ahol a lakosság 58 százalékát teszik ki a migránsok, valamint Brüsszelben, ahol ez az arány már 70 százalékot jelent.
Vlaardingerbroek rámutatott, hogy az irányított népességcseréről szóló elmélet többé már nem elmélet, hanem a valóság.

Frans Timmermans 2015-ben tett kijelentését idézve elmondta: „a diverzitás az emberiség végzete. Európa pedig diverzifikált lesz”.

Vlaardingerbroek azt is hozzátette, hogy az európai elit ez alatt a fehér európai lakosság eltüntetését érti.

Ezzel szemben viszont úgy látja, hogy Afrikában vagy a Közel-Keleten egyetlen politikai vezető sem engedhetné meg magának, hogy azzal kapcsolatos örömét fejezze ki, hogy hamarosan eltűnik a saját lakosságuk.

Vlaardingerbroek arra is emlékeztetett, hogy

a brüsszeli bürokrácia azért ellenséges Magyarországgal szemben, mert a magyar politikai vezetés nem támogatja az illegális migrációt, ahogyan a lakosságcserét sem.

A holland véleményvezér arra is emlékeztetett, hogy a brüsszeli elképzelések ellentétét a szuverén és keresztény európai országok jelentik.

Kiemelt kép: Eva Vlaardingerbroek holland politikai kommentátor beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) első napján a Millenárison 2024. április 25-én. (Fotó: MTI)

Ajánljuk még