Időjárás

Ma vége lesz az április télnek, mutatjuk, meddig kúszik fel a hőmérő higanyszála

CPAC Hungary: videón Donald Trump üzenete a magyaroknak

| Szerző: hirado.hu
Videóüzenetet küldött Donald Trump volt amerikai elnök a CPAC Hungary pénteki zárónapján.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy most Magyarországon szólhatok oly sok hazafihoz, akik büszkén vívják harcukat a nyugati civilizáció megmentéséért folytatott küzdelem frontvonalában” – mondta Donald Trump korábbi amerikai elnök a CPAC Hungary-n elhangzott videóüzenetében pénteken.

A korábbi elnök köszönetet mondott Orbán Viktor miniszterelnöknek és az Alapjogokért Központnak a rendezvény megszervezéséért, és hangsúlyozta:

elnöksége alatt büszkén dolgozott együtt Orbán Viktor miniszterelnökkel a két nemzet értékeinek és érdekeinek előmozdításán.

Kapcsolódó tartalom

„Leszámoltunk az illegális bevándorlással, megvédtük határainkat, munkahelyeket teremtettünk, megvédtük hagyományainkat és a zsidó-keresztény értékeinket” – emlékeztetett.

A republikánusok elnökjelöltje hangsúlyozta:

minden nap azért harcolnak, hogy megőrizzék a nyugati kultúrát, megvédjék a szuverenitást és azt az életmódot, amely a nyugati társadalmakat jellemzi. Kiemelte a szabadság, a család és „a mindenható Istenbe vetett hit időtálló értékeit”.

Az elnökjelölt kijelentette: az Egyesült Államok következő elnökeként is számít az együttműködésre hazánkkal, hogy együtt küzdjenek a kommunisták, a marxisták és a fasiszták ellen, és helyreállítsák a konzervativizmus és a józan ész uralmát a világban.

Kapcsolódó tartalom

Mint ismert Donald Trump és Orbán Viktor kapcsolata kiváló. A két politikus legutóbb márciusban találkozott személyesen, amikor a miniszterelnök az Egyesült Államokba látogatott.

Kiemelt kép: Donald Trump korábbi amerikai elnök videón üzent a 2024-es CPAC Hungary-n

Ajánljuk még