Időjárás

Ma vége lesz az áprilisi télnek, mutatjuk, meddig kúszik fel a hőmérő higanyszála

Halálos ágyán vallotta be tettét, több mint 20 éves rejtélyre derült fény

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Halálos ágyán vallott be két gyilkosságot egy férfi az Egyesült Államokban. Az elkövető több mint két évtizeden át titkolta a bűncselekmények elkövetését, de a börtönben, halálos ágyán részletes beismerő vallomást tett.

Kapcsolódó tartalom

Egy nyugat-virginiai férfi a halálos ágyán vallotta be, hogy több mint húsz évvel ezelőtt megölt egy nőt és a kislányát.

A 82 éves Larry Webb halálos ágyán mondta el, hogy 2000 augusztusában lelőtte a 41 éves Susan Cartert és a nő kislányát, a tízéves Natashát.

Webb azt mondta a nyomozóknak, hogy pénzügyek miatt keveredett vitába Susan Carterrel, aki a kislányával együtt a férfi otthonában élt. Webbnek eltűnt a készpénze, és azt hitte, a nő vette el, ezért lelőtte, majd a kislánnyal is végzett, hogy ne legyenek szemtanúk.

A holttesteket két napig a pincében tárolta, amíg sekély sírt ásott a birtokán fekvő erdőben.

Az eltűnt asszonyt és a kislányt is keresték a rendőrök, de nem bukkantak a nyomukra, az ügy pedig kihűlt.

2021-ben az FBI nyitotta újra az aktát. A nyomozók tavaly átkutatták Webb otthonát, és találtak egy lövedéket a ház falába fúródva. A golyót megvizsgálták, és megtalálták rajta Natasha vérét.

A kislány halála kapcsán 2023 októberében emeltek vádat Webb ellen, és a Fayette megyei Mount Olive büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

A férfi a börtönben, halálos ágyán vallotta be a két gyilkosságot.

A nyomozók Webb instrukciói alapján mindössze hat órával a férfi halála után, hétfőn megtalálták Susan Carter és Natasha maradványait Webb Beckley-i birtokán.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: New York Post

Ajánljuk még