Baleset

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Megfejthették a rejtélyt, ez történhetett az otthonról elkóborolt kétéves kisfiúval

| Szerző: hirado.hu
Émile Soleil rejtélyes eltűnésének, majd halálnak ügye félelemben tartja a helyieket.

Nyolc hónappal az eltűnése után, március legvégén találták meg Franciaországban annak a kisfiúnak a maradványait, aki nagyszülei házából tűnt el. A kétéves gyermeket a rendőrség helikopterekkel és több száz önkéntes segítségével kereste, de nem bukkantak a nyomára. A maradványokat két túrázó találta meg mintegy nyolcszáz méterre attól a háztól, ahonnan nyoma veszett.

Émile Soleil halálának körülményeit homály fedi, de a helyiek meg vannak róla győződve, hogy a kisfiút farkasok falhatták fel.

Émile maradványait két túrázó találta meg mintegy nyolcszáz méterre attól a háztól, ahonnan nyoma veszett a kisfiúnak.

Az ügyész, Jean-Luc Blachon szerint vadállatok szórhatták szét Émile maradványait, és a koponyáján lévő kisebb töréseket és harapásnyomokat is ezek okozhatták.

A hónap elején kiderült, hogy a rendőrség a csontok megtalálása ellenére nem jutott közelebb a rejtély megoldásához: a hatóságok értetlenül állnak a kérdés előtt, hogy vajon hogyan kóborolt és halt meg Émile.

François Balique polgármester azt állította, hogy egy felnőtt lehetett felelős a gyermek haláláért: „Nem tehetek róla, de azt hiszem, hogy egy felnőtt érintett ebben az ügyben. Émile soha nem ment volna egyedül oda, ahol megtalálták.”

Kapcsolódó tartalom

Ezzel szemben a helyeik meg vannak róla győződve, hogy a gyermeket farkasfalka támadhatta meg.

„A farkasok általában félnek az embertől, de Émile olyan picike volt még, könnyen prédának nézhették”

– mondta a szomszéd, és elárulta, hogy több farkast is láttak már a környéken, amelyek időnként megtámadják a falu teheneit és juhait.

A kétéves Émile Soleil tavaly július 8-án tűnt el a nagyszülei házában tartott családi összejövetelről Le Vernet-ben. Az eltűnés idején a fiú nagyszüleinél nyaralt, akik akkor vették észre Émile eltűnését, amikor be akarták tenni az autóba, hogy kirándulni induljanak.

A nyomozók szerint két szemtanú látta kisétálni a kertből a fiút, de néhány pillanattal később szem elől tévesztették. A francia rendőrség akkor nagyszabású keresést indított a felkutatására, helikopterrel, hőkamerás drónokkal és keresőkutyákkal kutattak Émile után, de nem találták meg a kisfiút.

Ajánljuk még