Aktuális

Jelölni kell a méz származási helyét és a lekvárok gyümölcstartalmát – új uniós élelmiszer-szabályozást fogadtak el

Szomszédja mindent bevallott – kiderült, mi történt a két éve nyomtalanul eltűnt fiatallal

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A 2022-ben, az emlékezet napján eltűnt 19 éves fiú csontvázmaradványait kedden találták meg Utah állam egy távoli területén.

Dylan Rounds közel két évvel ezelőtt tűnt el az Amerikai Egyesült Államok nemzeti ünnepén, az emlékezet napján. Mint most bebizonyosodott, a 19 éves fiút szomszédja, a 60 éves James Brenner gyilkolta meg,  aki egy lakókocsiban lakott a tinédzser telke melletti földterületen, egy kis sivatagi közösségben, az Utah-Nevada határ közelében.

„Szívünk mélyen együtt érez Dylan Rounds családjával” – írta közleményében a megyei rendőrség.

A feltételezett gyilkos 2022 júniusa óta van börtönben, miután letartóztatták lőfegyverrel való visszaélés miatt, és megvádolták Rounds tavalyi meggyilkolásával. A gyilkoshoz az áldozat mobiltelefonján talált videó vezetett, az elméletet pedig hamar igazolta a gyanúsított ingén talált vérfolt, melyről bebizonyosodott, hogy Dylan Roundsé volt.

Utah állam orvosszakértői hivatala lefoglalta a fiatal maradványait a nyomozás idejére.

Brennert gyilkossággal és holttest meggyalázásával vádolták meg a 2023 márciusában történt emberöléssel kapcsolatban.

Brenner egy titkos vádalku részeként vezette el a rendőrséget a területre, ahol elrejtette a holttestet – írja az East Idaho News.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még