Időjárás

Jön a nyár – 31 fok is lehet

Halálra késelték iskolatársai a 14 éves fiút, aki csak a barátnőjét védte

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A két símaszk mögött rejtőzködő elkövető egy bevásárlóközpontban támadt a lányra és barátjára.

Egy 14 éves wyomingi fiút egy konyhakéssel halálra szúrtak, miközben barátnőjét próbálta megvédeni két símaszkostól egy bevásárlóközpontban – közölték a hatóságok.

Bobby Maher a bevásárlóközpontba sietett, miután barátnője telefonált, hogy két maszkos fiú – akiket azóta Jarreth Plunkettként és Dominique Harrisként azonosítottak – követi őt és barátnőjét.

A 14 éves fiú a plázába érve megpróbálta kivezetni barátnőjét és annak barátját az épületből, miközben többször felszólította a srácokat, hogy távozzanak.

A biztonsági kamera felvételeiből kiderült, hogy Bobbyt többször megütötték, majd a földre teperték és a hasába nyomták a konyhakést.

Kapcsolódó tartalom

A két 15 éves maszkos fiatal ezután gyorsan elmenekült a helyszínről, majd egy parkolóban eldobták a véres kést és a maszkokat.

Nem sokkal később a rendőrség elfogta őket, és a két fiú mindent bevallott.

Az áldozat egyik barátja később elmondta a rendőröknek, hogy a két elkövető ugyanabba a középiskolába járt, mint az áldozat, és ismerték egymást.

Jarreth Plunkett és Dominique Harris ellen gyilkosság, súlyos testi sértés és lopás miatt emeltek vádat. Az óvadékukat 500 000, illetve 450 000 dollárban állapították meg az első bírósági meghallgatáson.

Ajánljuk még