Aktuális

Fáklyákat gyújtottak és székeket dobáltak a rendőrökre a drukkerek a stadionban

Közel harminc év után fogták el a gyermekbántalmazó szökevényt

| Szerző: hirado.hu
Közel három évtized bujkálás után elfogták az Egyesült Királyság egyik legkeresettebb szökevényét. Az 1997 óta körözés alatt álló férfi Thaiföldről utazott az országba, a rendőrök Londonban tartóztatták le.

Kapcsolódó tartalom

Huszonhét év bujkálás után a Heathrow repülőtéren tartóztatták le az Egyesült Királyság egyik legkeresettebb bűnözőjét. A most 80 éves Richard Burrows Thaiföldről tért vissza az Egyesült Királyságba múlt hét csütörtökön, a rendőrök a reptéren vették őrizetbe.

Burrows ellen körözést adott ki a cheshire-i rendőrség, miután nem jelent meg a bíróságon 1997 decemberében. A férfit kétrendbeli gyermek ellen elkövetett szexuális zaklatással és tizenegy rendbeli szeméremsértéssel vádolják. A nyomozók szerint a bűncselekményeket 1969 és 1981 között követte el.

„Az elmúlt 27 év során nem lankadt az eltökéltségünk Burrows felkutatására” – közölte Eleanor Atkinson nyomozó felügyelő.

A cheshire-i rendőrség és az országos bűnüldözési ügynökség (NCA) együttműködésének köszönhetően Burrows őrizetbe vétele után kedden megjelent a bíróságon, ahol előzetes letartóztatásba helyezték.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Independent

Ajánljuk még