Időjárás

Megérkezett a havazás

Vonattal ütközött az utasokkal teli autóbusz, a sofőr elmenekült a helyszínről

| Szerző: hirado.hu
Busz ütközött össze egy vonattal Kambodzsában. A buszsofőr nem vette észre a közeledő vonatot, és behajtott a vasúti átjáróba. A mozdonyvezető dudált és vészfékezett, de már egyikük sem tudta elkerülni a balesetet. A karambolban negyvenöten megsérültek, öt személy súlyosan. A buszsofőr elmenekült a helyszínről.

Kapcsolódó tartalom

Vasúti átjáróban ütközött össze egy busz egy vonattal Krakor körzetben múlt hét pénteken.

A balesetben negyvenöten megsérültek, közülük öten súlyosan.

Sar Theng tábornok, Pursat tartomány rendőrfőnöke elmondta, hogy az érkező vonat hangosan dudált az átjáróhoz közeledve, a busz ennek ellenére próbált meg áthaladni a szerelvény előtt. A vonat a busz oldalának csapódott, az oldalára borítva azt.

A buszsofőr elmenekült a helyszínről, hátrahagyva a sérülteket. Az utasokat a falusiak és a kiérkező rendőrök szabadították ki a roncsok közül, és vitték őket kórházba.

Theng szerint a vasúti átjáróban korábban volt sorompó, de az eltört, és még nem cserélték ki. Az úttesten több tábla is figyelmezteti az autósokat arra, hogy vasúti átjáróhoz közelednek. Ugyanakkor lakott területre érve a mozdonyvezetőnek kötelessége dudával jelezni a veszélyt.

A rendőrfőnök úgy véli, hogy a mozdonyvezető is hibázott, ugyanis a faluba érve nem dudált, csak akkor adott le hangjelzést, amikor észrevette a sínekre hajtó buszt.

Kapcsolódó tartalom

Forrás: New York Post

Kiemelt fotó: illusztráció

Ajánljuk még