Időjárás

Megérkezett a havazás

Tavaly százak keresték az eltűnt kisfiút, most gyászol a falu

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Nyolc hónappal az eltűnése után megtalálták Franciaországban annak a kisfiúnak a maradványait, aki nagyszülei házából tűnt el. A kétéves gyermeket a rendőrség helikopterekkel és több száz önkéntes segítségével kereste, de nem bukkantak a nyomára. A maradványokat két túrázó találta meg mintegy nyolcszáz méterre attól a háztól, ahonnan nyoma veszett.

Kapcsolódó tartalom

Megtalálták a kétéves kisfiúnak a maradványait, aki tavaly nyáron tűnt el a nagyszülei otthonából Le Vernet-ben.

Mint az már ismert, a kétéves Émile Soleil tavaly július 8-án tűnt el a nagyszülei házában tartott családi összejövetelről Le Vernet-ben. Az eltűnés idején a fiú nagyszüleinél nyaralt, akik akkor vették észre Émile eltűnését, amikor be akarták tenni az autóba, hogy kirándulni induljanak.

A nyomozók szerint két szemtanú látta kisétálni a kertből a fiút, de néhány pillanattal később szem elől tévesztették. A francia rendőrség nagyszabású keresést indított a kisfiú felkutatására, helikopterrel, hőkamerás drónokkal és keresőkutyákkal kutattak Émile után, de nem találták meg a kisgyermeket.

Az Aix-en-Provence-i ügyészség vasárnap kiadott közleménye szerint

a genetikai elemzés megerősítette, hogy Émile maradványait találták meg.

Rémy Avon főügyész, aki az eltűnés ügyében indított bírósági vizsgálatot vezeti, elmondta, hogy a nyomozók vizsgálják, hogy a kisfiút meggyilkolták, elrabolták vagy baleset áldozata lett.

A maradványokat két túrázó találta meg mintegy nyolcszáz méterre attól a háztól, ahonnan nyoma veszett a kisfiúnak.

Kapcsolódó tartalom

A kiemelt kép illusztráció.

Forrás: Independent

Ajánljuk még