Rendkívüli

Diák lőtt a diáktársaira: 13 éves tanulók sebesültek meg a finnországi iskolai lövöldözésben

Ártalmatlannak hitte, végül majdnem az életébe került

| Szerző: hirado.hu
Egy férfinek mindössze négy százalék túlélési esélyt jósoltak az orvosok.

Steven Spinale az a túlélő, aki egy hónapig feküdt kómában, mialatt több életmentő műtéten esett át, beleértve a nyitott szívműtétet is, és mindezt egy benőtt szőrszál miatt, ami vérmérgezést, majd szepszist okozott a szervezetében. A férfi annak ellenére, hogy az orvosok négy százalék túlélési esélyt jósoltak neki, és lényegében agyhalottnak nyilvánították, felépült és jelenleg is lábadozik.

A 36 éves Steven egy nap észrevett egy apró, benőtt szőrszálat a testén, amit gyorsan egy szemöldökcsipesszel eltávolított. Teltek, múltak a hetek és a férfi egyre rosszabbul érezte magát. A kórházban is értetlenül álltak Steven tünetei előtt, míg nem egy vérvizsgálat egy nagyon ritka baktériumtörzset fedezett fel a véráramában.

A baktérium szépen sorjában elkezdte leállítani a férfi szerveit. Steven tüdeje összeomlott, ezért lélegeztetőre kapcsolták, majd a fertőzés ráhúzódott a szívére. A nyitott szívműtétkor a 36 éves Steven már kómába esett.

A beavatkozás után tüdőgyulladást és agyvérzést kapott. Az orvosok az állapota miatt nem tudták újabb műtétnek alávetni a férfit, ezért azt javasolták a családjának, hogy lassan búcsúzzanak el.

Egy kómában töltött hónap után Steven csodával határos módon magához tért és azóta folyamatosan gyógyul.

Kapcsolódó tartalom

Ajánljuk még