Gyász

Elhunyt Tordy Géza színművész

Nem tudta kikerülni az ütközést, egy 9 éves kisfiú szorult az iskolabusz tengelye alá

| Szerző: hirado.hu
Egy 9 éves kisfiú szorult be egy iskolabusz alá az Egyesült Államokban, a tűzoltóknak kellett kimenteni. A rendőrség szerint nem a buszsofőr a felelős a balesetért, a buszon utazó diákok közül senki sem sérült meg.

Beszorult egy kisfiú az iskolabusz alá az Egyesült Államokban, a 9 éves gyerek egy személygépjármű mögött haladt a biciklijével, amikor az ütközött egy kereszteződésben az iskolabusszal, ekkor történt a baleset. A helyi tűzoltóság szóvivője szerint kollégáik perceken belül a helyszínen voltak, továbbá közölték: a mentésben egy tűzoltóautó és egy hasonló esetekre specializálódott csapat segítségét is igénybe vették, mivel a kisfiú a busz hátsó tengelye alá szorult.

Kapcsolódó tartalom

Hozzátették:

Farönkökkel és egy hidraulikus emelővel támasztották ki a buszt, így sikerült kimenteni.

A 9 éves fiút nem életveszélyes lábsérülésekkel szállították kórházba. A helyi rendőrség tájékoztatása szerint nem a buszsofőrt terheli a felelősség a balesetért, ezért eljárást sem indítanak vele szemben. A helyi iskola részéről – amelynek diákjait szállította az iskolabusz, amikor történt a baleset – közölték: senkinek sem esett baja a busz fedélzetén tartózkodó diákok közül a baleset idején.

Kapcsolódó tartalom

Az esetet követően a helyi tankerület tájékoztatást nyújtott az aggódó szülők részére.

Forrás: People.com

A kiemelt kép illusztráció. (Forrás: MTI/Varga György)

 

Ajánljuk még