Interjú

75 éves Reviczky Gábor, aki elárulta, mit kívánna, ha kifogná a csodatévő aranyhalat

Rendőrként szolgálhatnának az illegális bevándorlók Virginiában

| Szerző: hirado.hu
A virginiai republikánus kormányzóhelyettes asszony megengedhetetlennek ítéli, hogy rendőrökké válhassanak az amerikai szövetségi állam területére érkező illegális migránsok.

Egy egész sor – pontosan 22 –, az erőszakos bűncselekmények és rablás miatt börtönbüntetést töltők korábbi kiszabadulását, illetve az illegális migrációt támogató törvényjavaslatot vétózott meg Glenn Youngkin virginiai kormányzó.

Demokrata ötletroham

Youngkin összesen 60 törvényjavaslattal kapcsolatban hozott végleges intézkedéseket, ebből 36-ot aláírt, kettőt módosított, 22-t pedig megvétózott. A republikánus kormányzó azért utasította el a törvényjavaslatokat, mert azok az illegális bevándorlókat védik, vagy akadályozzák a bűnüldöző tisztviselőket, ügyészeket és bírákat abban, hogy a bűnözőket felelősségre vonják és bíróság elé állítsák – idézi a Fox News.

Az amerikai hírtelevízió most arról számolt be, hogy

e vétókat támogatja a kormányzó korábban Jamaicából bevándorolt helyettese, Winsome Sears is.

A kormányzóhelyettes asszony nyilatkozatában kiemelte: támogatandónak találja, hogy ne válhassanak máról holnapra fegyverrel és letartóztatási joggal rendelkező rendőrök, „béketisztek” a Virginiába is özönlő illegális migránsokból.

Átvilágítás nélkül

Sears, aki dicsérte azoknak a törvényjavaslatoknak az elutasítását is, amelyek a kormányzó szerint gyengítenék a büntetőjogi szankciókat, a Fox Businessnek kijelentette, hogy a virginiaiakat meg kell védeni a határválság következményeitől. Sears hozzátette: a Joe Biden elnök vezette határválság miatt Virginia és más belső államok ugyanolyan közel kerültek a válsághoz, mint Texas, Új-Mexikó és mások.

„Mindannyian határállamokká váltunk” – fogalmazott.

A The Big Money Show című műsorban a politikus aláhúzta: Youngkin vétója Virginia lakosainak védelméről szól. Sears asszony, aki a jamaicai Kingstonban született, és Amerikába érkezve a tengerészgyalogságnál szolgált, azt mondta, hogy neki is ugyanazon az átvilágítási folyamaton kellett átesnie, amelyet szerinte a most érkező migránsok számára is kötelezővé kéne tenni.

Kapcsolódó tartalom

„Azt sem tudjuk, hogy ki maga!”

„Felesküdtem, hogy fenntartom, védem és megvédem a nagyszerű Egyesült Államok alkotmányát” – emlékeztetett a politikus. Sears képtelenségnek látja azokat a javaslatokat, amelyek értelmében rendőr válhatna a migránsokból: „Elnézést, de még azt sem tudjuk, hogy ki maga.

Nem ismerjük a szándékait. Lehetnek jó szándékai, ám ezeket mi nem ismerjük”

– fogalmazta meg a választ az illegális migránsból rendőrré válni szándékozókhoz intézve Sears a Fox News adásában.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még