Baleset

Kidőlt fák miatt késnek a vonatok a balatoni vonalon

Megrázó felvételen, ahogy machetével támad az utasra egy maszkos késelő a londoni metróban

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
Több embert is megsebesített egy késes támadó Angliában, a rendőröknek még nem sikerült azonosítani az ámokfutót, ezért hajtóvadászatot indítottak, valamint a lakosság segítségét is kérik a hatóságok.

Hajtóvadászatot indítottak a hatóságok a Nagy-Britanniában, miután egy férfi két utast késsel megsebesített a londoni metró Kennington állomásánál szerda este. Mindkét sérültet életveszélyes állapotban szállították kórházba, állapotuk jelenleg stabil. A gyanúsított jelenleg is szökésben van.

Pár órával korábban egy nagyon hasonló támadás történt a Beckenham Junction vonalon, ahol az utasok szeme láttára történt késelés.

Az esetről felvétel készült, melyen jól látható, hogy egy maszkos férfi, óriási késsel a kezében többször is megszúr egy másik utast, miközben a szerelvényen valaki hangosan felsikolt. A sérült szintén életveszélyes sérülésekkel került kórházba, jelenleg is az életéért küzd. Az elkövető elmenekült a helyszínről, de az üggyel kapcsolatban egy 19 éves férfit már letartóztattak.

A rendőrség egyelőre nem tudja, hogy van-e összefüggés a két eset között.

Kapcsolódó tartalom

Több megállót időközben lezártak, továbbá a brit közlekedési hatóság közleményt adott ki, amelyben felhívja a figyelmet, hogy

fokozott rendőri jelenlétre kell számítani a brit főváros számos pontján, elsősorban a metrómegállókban.

A támadó az incidens idején maszkot viselt, ezért elhúzódik a gyanúsított azonosítása – közölték a hatóságok, ezért a lakossághoz fordultak és felhívást intéztek az eset idején a helyszínen tartózkodókhoz, hogy tanúskodjanak és segítsenek a késes támadó beazonosításában, ennek érdekében számos ingyenesen hívható zöld számot is elérhetővé tettek.

Forrás: Daily Mail

A kiemelt kép illusztráció. (Fotó: MTI/EPA/Andy Rain)

Ajánljuk még