Aktuális

A motelszoba ablakán keresztül akarták elrabolni a háromévest, a hős bébiszitter mentette meg

A motelszoba ablakán keresztül akarták elrabolni a háromévest, a hős bébiszitter mentette meg

| Szerző: hirado.hu
Egy férfi Michiganben a nyitott szoba ablakán keresztül elegyedett szóba a kisgyerekkel, akinek azt ígérte, elviszi őt az apukájához.

Letartóztattak egy michigani férfit, miután a rendőrség szerint megpróbált elrabolni egy hároméves kisfiút egy motelszoba ablakán keresztül – írja a People magazin.

A gyanúsítottat március 15-én vették őrizetbe, miután kinyitotta a szoba ablakát, és megpróbálta kirángatni a gyermeket az ablakon a michigani Mancelona Townshipben lévő motelben – közölte közleményében az Antrim megyei seriff hivatala.

A hatóságok nem nevezték meg a gyanúsítottat, de mint kiderült, visszaeső bűnözőről van szó, akit emberrablással és egy gyermek elcsábítási kísérletével, valamint szándékos betöréssel vádolnak.

A kisfiút a beszámoló szerint bébiszittere, Kendall Irland mentette meg, aki majdnem kilenc hónapos terhesen vigyázott a barátnője és más környékbeliek gyermekére.

A gyanúsított, aki az ideiglenesen motelban lakó család szomszédságában lakott, korábban többször is szóba elegyedett a gyerekekkel, de amikor a dada meghallotta, hogy a férfi az ablakon keresztül próbálja meg elcsalni a gyereket, azonnal közbelépett.

Kapcsolódó tartalom

„Soha életemben nem reagáltam még ilyen gyorsan. Kiugrottam az ágyból, és olyan hangosan kiabáltam, ahogy csak tudtam. Aztán becsaptam az ablakot, majd hívtam a férjem, aki a lakás előtt volt az autójában, hogy azonnal jöjjön be” – mondta a 9&10 Newsnak a bébiszitter.

A gyanúsított ezután megpróbált bejutni a motelszobába a bejáraton keresztül, de Irland férjének sikerült megakadályoznia.

Az ügyben továbbra is folyik a nyomozás, az emberrablási kísérlet során senki sem sérült meg.

A kiemelt kép illusztráció.

Ajánljuk még