Aktuális

Egy cipőnyom buktatta le a 24 éves nő gyilkosát

Egy cipőnyom buktatta le a 24 éves nő gyilkosát

Csak felnőtteknek!

Az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Tartalma a 2010. évi CLXXXV. médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvény által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

| Szerző: hirado.hu
A kansasi gyilkost, aki minden vádpontban bűnösnek vallotta magát, 30 év börtönbüntetésre ítélték.  

2022. január 15-én Kansas City-i otthonának fürdőkádjában holtan találták a 24 éves Mackenzie Hopkinst – közölte a Jackson megyei ügyész. A vizsgálatok során megállapították, hogy a nő halálát súlyos testi sértés okozta. Hopkins 4 éves kislánya is otthon volt, ő súlyos fejsérüléseket szenvedett.

A nyomozók vért találtak a lakóház padlóján, és az áldozat telefonszámáról aznap korábban érkezett egy segélyhívás. A helyszínen találtak egy cipőnyomot, amely megegyezett a gyanúsítottéval, akit később Jose Escalante-Corchadó néven azonosítottak. A teherautóját is megtalálták a környéken.

Kapcsolódó tartalom

Később a férfi elismerte, hogy ismerte a nőt és a lányát, azonban hogy pontosan mi vezette a gyilkossághoz, az egyelőre nem derült ki. Kedden a bíróságon Escalante-Corchado bűnösnek vallotta magát, a férfit 30 év börtönbüntetésre ítélték – derül ki a bírósági feljegyzésekből.

Egy hónappal a támadás után Hopkins lánya hazatérhetett a kórházból, állapota már stabil, jól gyógyul.

Ajánljuk még