Aktuális

Zárlatos töltő okozhatott tüzet az Óbudai Egyetem kollégiumában

Hátborzongató dolgot vett észre a babamonitoron egy apuka

| Szerző: hirado.hu
A hideg futott végig a hátán annak a férfinek, aki – visszanézve fia babamonitorának felvételeit – különös dologra lett figyelmes.

William Grave családjával egy olyan házban él, ahol korábban egy idős asszony meghalt. A férfi ugyan soha nem hitt a paranormális tevékenységekben, egy reggel mégis egészen megváltozott az élete.

Fia, Xander babafigyelőjének felvételeit nézegette sheffieldi otthonukban,

amikor észrevette, hogy valami furcsa történik reggel hét előtt néhány perccel.

A kisfiúnak ez volt az első éjszakája, amikor egyedül aludt a szobájában.

Szülőként csak azon jár az ember esze, hogy a gyerekkel minden rendben van-e. Ezért, amikor reggel felkeltem, az első dolgom az volt, hogy ránéztem a babamonitorra. Reggel 6:50-kor észrevettem, hogy egy kar benyúl a kiságyba, és egy szellem keze érinti meg a fiamat ”– részletezte a férfi.

A félvételek szerint a kísérteties árnyék átnyúlt a rácsokon, majd eltűnt, mialatt a kisfiú békésen aludt az ágyában.

A férfi az egész napot azzal töltötte, hogy ésszerű magyarázatot találjon a videóban látottakra. Először azt hitte, hogy a felesége volt, ő azonban váltig állította, hogy nem az ő keze, hiszen éjjel-nappal hordja a karkötőjét, a felvételen pedig nem látható.

Kapcsolódó tartalom

Mióta a férfi a házba költözött, többször látott egy idős asszonyt. Végül csak arra a következtetésre tudott jutni, hogy valószínűleg a korábban a házban lakó idős szelleme jelent meg – írja a Mirror. 

Természetesen a legtöbben nem hisznek abban, hogy szellemről lenne szó. Vannak, akik szerint a család csak így szeretne minél több figyelmet, többen írják hogy egyértelműen látszik, hogy valaki egyszerűen csak bemegy a szobába és elsétál a babaágy mellett. A sejtelmes megvilágítás miatt pedig félreérthető lehet, amit látunk.

A kiemelt kép illusztráció. 

Ajánljuk még